خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

210 واحد مسکونی برای مددجویان خوزستان تا پایان سال ساخته می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 13:52
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان گفت: از مجموع 615 واحد احداثی برای مددجویان 210 واحد باقی‌مانده با کمک مجموعه سپاه استان در حال احداث هستند و تا پایان امسال به اتمام خواهند رسید.
سپاه،واحد،استان،موصلي،بابيان،مددجويان،امداد،خوزستان،كميته،اح ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مرتضی موصلی در آئین افتتاح 35 واحد مسکونی احداثی مددجویان خوزستان که با حضور فرمانده سپاه ولیعصر(ع) ،مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(ع) در غیزانیه برگزار شد اظهار داشت: درمجموع 615 واحد احداثی برای مددجویان داشتیم که سال گذشته 405 واحد تکمیل و تحویل مددجویان داده شد.
وی افزود: همکاری‌های گسترده‌ای در سطح ملی و استانی بین کمیته امداد و سپاه جهت رفع فقر و محرومیت شکل‌گرفته که نیاز است در حوزه اشتغال و توانمندسازی محرومین،توسعه اشتغال خرد و بهبود زیرساخت‌های فرهنگی توجه بیشتری شود.
موصلی ادامه داد: با کمک بسیج سازندگی سپاه خانواده‌های محروم در سراسر روستاهای استان شناسایی شدند و توافقنامه‌های مشترکی جهت احداث منزل برای آن‌ها امضاشده است.
وی بابیان این‌که به مناسبت هفته دفاع مقدس 35 واحد افتتاح شد افزود: 210 واحد باقی‌مانده با کمک مجموعه سپاه استان در حال احداث هستند و تا پایان امسال به اتمام خواهند رسید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان گفت: خیلی از این منازل مسکونی در مناطق صعب‌العبور مانند سردشت و شهیون دزفول و مناطق روستایی اندیکا ، باغملک و دهدز قرار دارند که هزینه ساخت آن‌ها بسیار بالا است.
موصلی بابیان این‌که در ساخت این منازل سعی شده مسائل فنی به‌خوبی رعایت شوند ادامه داد: به علت بالا بودن هزینه‌های ساخت‌وساز سعی شده که از ظرفیت بالای گروه‌های جهادی در این امر استفاده شود.
وی بابیان این‌که در حوزه نیکوکاری سرمایه‌های ارزشمندی وجود دارد، عنوان کرد: در چند سال گذشته یکی از مناطقی که در پرداخت زکات پیشتاز بوده بخش غیزانیه است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان خاطرنشان کرد: همدلی که در جریان سیل امسال به وجود آمد فقط در داخل کشور نبوده و مسلمانان هند،لبنان و عراق نیز برای مردم ایران کمک‌هایی ارسال کرده‌اند که نشان از وجود ریشه‌های انقلاب در دیگر کشورها دارد.
انتهای پیام/ ع