آتشسوزی در 264 هکتار از محیط زیست کرمانشاه
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از دستگیری 136 شکارچی غیرمجاز در کرمانشاه در نیمه اول امسال خبر داد و گفت: همچنین در این مدت 264 هکتار از مناطق تحت پوشش محیط زیست در آتش سوخت.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از دستگیری 136 شکارچی غیرمجاز در کرمانشاه در نیمه اول امسال خبر داد و گفت: همچنین در این مدت 264 هکتار از مناطق تحت پوشش محیط زیست در آتش سوخت.
فردین الفتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در شش ماهه امسال 113 تخلف صید و شکار غیرمجاز در کرمانشاه انجام شده، تعداد متخلفین دستگیر شده در این زمینه را 136 نفر اعلام کرد.
وی ادامه داد: از این متخلفین 733 قطعه ماهی، 50 قطعه پرنده(کبک، تیهو، دراج و کبوتر) و 26 پستاندار (خرگوش، تشی، کل و بز و گراز) کشف شده است.
فرمانده یگان محیط زیست استان کرمانشاه از کشف 139 مورد زندهگیری پرنده که شامل عقاب، سهره، مرغابی، کبک و تیهو بوده نیز یاد کرد و افزود: یک مورد زندهگیری سنجاب را نیز کشف کردیم.
الفتی یادآور شد: یازده مورد هم خرید و فروش حیات وحش داشتیم که عمدتا شامل پرندگان بوده است.
وی درباره وضعیت آتشسوزیهای محیط زیست استان در شش ماهه امسال نیز اظهار کرد: در این مدت 18 مورد آتشسوزی با وسعت 264 هکتار داشتیم.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کرمانشاه عمده آتشسوزیهای رخ داده را مربوط به مناطق بیستون، ورمنجه و قلاجه دانست.
انتهای پیام