خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تذکر نمایندگان به وزیر ارشاد درباره تقویت بودجه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

فارس | سیاسی | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 12:04
جمعی از نمایندگان به وزیر ارشاد درباره عدم تخصیص بودجه نهاد کتابخانه‌ها خواستار پیگیری این موضوع و تقویت بودجه این نهاد شدند.
نهاد،بودجه،تذكر،پيگيري،نمايندگان،ارشاد

جمعی از نمایندگان به وزیر ارشاد درباره عدم تخصیص بودجه نهاد کتابخانه‌ها خواستار پیگیری این موضوع و تقویت بودجه این نهاد شدند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جمعی از نمایندگان در تذکری خطاب به سید عباسی صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار تقویت بودجه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور شدند.
متن کامل تذکر نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است:
خلاصه تذکر: ضرورت پیگیری اختصاصی بودجه و تقویت بودجه نهاد کتابخانه‌ها
شرح تذکر: با عنایت به بودجه‌ای که برای نهاد کتابخانه‌ها در نظر گرفته شده ولی متاسفانه اختصاص داده نشد و از آنجایی‌ که نهاد کتابخانه‌ها و کتابداران در دریافت حقوق با مشکل مواجه شده‌اند و ضرورت و پیگیری اختصاص بودجه با اوضاع اقتصادی موجود برنامه‌ریزی و هدف‌های آتی نهاد کتابخانه‌ها را با مشکل مواجه خواهد کرد و نارضایتی و مشکلات مالی پرسنل به علت عدم دریافت حقوق شرایط را سخت‌تر کرده است لذا دستور تسریع و پیگیری بسیار حائز اهمیت است.
اسامی نمایندگان تذکر دهنده:
سیده فاطمه ذوالقدر فاطمه سعیدی سیده حمیده زرآبادی طیبه سیاوشی پروانه سلحشوری
انتهای پیام/