خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استعفای اجباری مدیر عامل لیگ برتری

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 11:40
گویا دستان پشت پرده به دنبال استعفای فتحی از مدیرعاملی باشگاه استقلال هستند.
باشگاه،استعفاي،استقلال،فتحي،تكذيب

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، وضعیت این روز های باشگاه استقلال باعث شد تا بحث استعفای امیر حسین فتحی و ارائه استعفای او به وزارت ورزش و جوانان به گوش برسد که در تماس با باشگاه این موضوع تکذیب شد.
بیشتر بخوانید: استعفای فتحی تکذیب شد
با این وجود شنیده می شود دستان پشت پرده ای در باشگاه استقلال وجود دارد تا زمینه استعفای فتحی از استقلال را فراهم کند و این در حالی است که شخص فتحی از استعفای خود اطلاعی ندارد و چنین اقدامی را انجام نداده است.
به هر ترتیب بعید نیست هیئت مدیره باشگاه استقلال به فکر تغییر در مدیر عاملی باشگاه باشند و نفر جدیدی سکان مدیرعاملی را به دست بگیرد.
از طرفی فتحی اکنون در وزارت ورزش و جوانان حضور دارد و او در جلسه مجمع باشگاه ها شرکت کرده است و بدین ترتیب بحث استعفای او غیر ممکن می شود.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال