خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 11:12
بندرعباس - معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سالجاری تا پایان مردادماه امسال درواحدهای مرغداری‌ هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.
مرغداري،جوجه،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، طهماسب غلام پور در بازدید از واحدهای مرغداری استان گفت: تا پایان سالجاری بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
غلام پور افزود: در این مدت همچنین میزان جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان به بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید که درهمسنجی با پارسال هفت درصد افزایش داشته است.
وی پیش بینی کرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان نیز تا پایان سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد.
این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده‌ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم‌ترین دلایل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به پارسال بوده است.
در استان هرمزگان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.