دومین همایش کتاب سال بانوان برگزار میشود/دریافت آثار به زبانهای مختلف
مدیر جامعه الزهراء(س) از برگزاری دومین همایش کتابسال بانوان از سوی این نهاد حوزوی خبر داد.

مدیر جامعه الزهراء(س) از برگزاری دومین همایش کتابسال بانوان از سوی این نهاد حوزوی خبر داد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، در نشست خبری با اشاره به برگزاری دومین همایش کتاب سال بانوان به عنوان یک پدیده مهم در حوزه زن و خانواده با بیان اینکه این همایش مبتنی بر دو اصل است، بیان کرد: اولین اصل در مبنای برپایی این همایش این است که ما باور داریم ظرفیت عظیم علمی و پژوهشی در جامعه بانوان وجود دارد که نیاز به معرفی، آگاهیبخشی و تبیین آن است و نباید مورد غفلت قرار بگیرد.
مدنی اظهار کرد: دومین مبنا و اصل در برپایی این همایش آنکه جامعه الزهراء بزرگترین تجمع حوزویان در جهان تشیع در عرصه بانوان است که در دنیا بینظیر است.
رسیدن به مرجعیت علمی در موضوع زن و خانوداه
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امسال بیش از ۲۰ هزار طلبه در سطوح مختلف در این نهاد داریم، افزود: یکی از شایستهترین مکانها برای معرفی مطالعات زن و خانواده و ساماندهی به این مباحث، همین نهاد علمی است و چشمانداز ما مرجعیت علمی دینی در حوزه زن و خانواده است.
مدنی با بیان اینکه کتاب سال بانوان از گامهای درازمدت برای این نهاد است، تصریح کرد: این همایش در سال گذشته با وضعیت مناسبی برگزار شد و حدود ۶۰۰ اثر از بانوان در حوزه زن و خانواده ارسال شد.
مدیر جامعه الزهرا با اشاره به برپایی دومین همایش کتاب سال بانوان اظهار کرد: تشکیل شورای سیاستگذاری برای همایش برای استفاده از نظرات نمایندگان نهادهای حوزوی مانند حوزه خواهران و برادران و دفتر تبلیغات از جمله تفاوتهای همایش امسال با سالهای گذشته است.
وی با بیان اینکه آثار به زبانهای مختلف از سوی علاقهمندان دریافت خواهد شد، تصریح کرد: تلاش داریم تا این همایش را به صورت بینالمللی برگزار کنیم تا بانوان در سطح بینالمللی در آن حضور داشته باشند.
مدنی از برپایی دبیرخانه دائمی همایش خبر داد و افزود: زمان همایش هنوز قطعی نشده است و از سوی شورای سیاستگذاری اعلام خواهد شد.
مدنی با بیان اینکه ما برای برگزیدهشدن افراد، معیارهای علمی داریم، افزود: بنابراین الزامی وجود ندارد که از نویسنده پرآوازه تقدیر شود و حتماً در هر رشته نفر اول داشته باشیم، بلکه داوریها براساس معیار همایش انجام میشود.
مدیر جامعه الزهراء(س) با اشاره به نحوه ارسال آثار تصریح کرد: مهلت ارسال آثار هم بعد از برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری مشخص خواهد شد، اما علاقهمندان میتوانند آثار خود را از طریق سایت همایش به نشانی http://www.ketabebanovan.ir/ ارسال کنند.
همچنین نسخه فیزیکی آثار هم از طریق پست قابل ارسال است.
تأکید بر کاربردی شدن آثار
مدنی همچنین در مورد کاربردی شدن پایاننامهها و مقالات اظهار کرد: تلاش ما بر این است که پایاننامهها و مقالات کاربردیتر شوند و عمدتاً معطوف به مسایل بنیادی مورد نیاز جامعه باشد و فراتر از همایش هم آمادگی داریم تا از پایاننامهها و مقالاتی که موضوعات زنده را انتخاب و نقشآفرینی مثبتی داشته باشند، حمایت کنیم.
مدیر جامعه الزهراء(س) با تأکید بر پشتیبانی علمی از طلاب اظهار کرد: یکی از کارهایی که در این زمینه صورت میگیرد، تشکیل گروه استادان معین است تا به حمایت و مساعدت علمی از صاحبان آثار بپردازند.
همچنین کتابخانه بزرگ تخصصی جامعه الزهراء هم در خدمت محققان و شرکتکنندگان در این همایش است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: از معیارهای اساسی ما در برگزیدن یک اثر این است که آن اثر مرتبط با نیاز جدی خانواده و زنان و دختران ما باشد، از این رو ممکن است مطلبی خیلی علمی و دقیق هم باشد، اما مشکلی از جامعه را بر طرف نکند که در این صورت جزء برترینهای ما نخواهند بود و خود این به پژوهشهای طلاب جهتدهی خواهد کرد.
انتهای پیام