خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج جاسبی از کشور دروغ محض است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 18:17
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی خروج عبدالله جاسبی از کشور را دروغ محض دانست و به شدت تکذیب کرد.
اسلامي،جاسبي،دبيركل،سفر،جوانان،انقلاب

محمدی‌نوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمدجواد محمدی نوری دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با حوزه احزاب و تشکل‌هاگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خبر خروج عبداللّه جاسبی رئیس اسبق دانشگاه آزاد اسلامی از کشور گفت: بنده امروز دیداری با آقای جاسبی داشتم و زمانی که از کم و کیف این موضوع پرسیدم او گفت که تنها برای سفر علمی مدتی به لیسبون ترکیه سفر کرده بود.
او ادامه داد: اما متاسفانه بلافاصله پس از این سفر رسانه‌های خبری اعلام کردند که عبدالله جاسبی برای همیشه ایران را ترک کرده است؛ در حالی که نه‌تنها این موضوع واقعیت ندارد بلکه او به صراحت به من اعلام کرد که متاسفانه با بداخلاقی‌های رسانه‌های خبری روبرو هستیم و این اصلاً به صلاح کشور نیست زیرا موجب تشویش افکار عمومی می‌شود.
من همچنان با انقلاب، نظام و رهبری پیوندی ناگسستنی دارم و همیشه معتقدم که باید نهایت تلاش را در کشور انجام دهم و خدمت 30 ساله در دانشگاه آزاد اسلامی و ادامه این روند را یک افتخار برای کشورم می‌دانم.
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: من به عنوان دبیرکل جبهه جوانان ایران اسلامی چون دیدار رسمی با او داشتم وظیفه خودم می‌دانم که این تکذیبیه را رسانه‌ای کنم.
انتهای پیام/