خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افسران ائتلاف سعودی به یمنی‌ها پیوستند +عکس

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 18:08
افسران یک تیپ پس از جدا شدن از نیروهای ائتلاف سعودی و بازگشت به صنعا اعلام کردند، همه دریافته‌اند که ریاض اهداف ویرانگری علیه یمن دارد.
سعودي،افسران،يمن،صنعا،محمد،نيروهاي،الفاروق

به گزارش مشرق، در پی صدور دستور عفو عامل شورای عالی سیاسی یمن، افسران تیپ موسوم به «لواء الفاروق» از صفوف نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی جدا شدند و به صنعا بازگشتند.
افسران مذکور پس از رسیدن به صنعا به وبگاه «الخبر الیمنی» اعلام کردند، آنها برای چیزی به نام اصول در کنار نیروهای سعودی نمی‌جنگیده‌اند بلکه هدف آن مادی، و کسب پول بوده است.
«احمد محمد غیلان» افسر ستاد لواء الفاروق و فرمانده اردوگاه‌های آموزشی در محور «کتاف-بقیع» گفت: همه دریافته‌اند که سعودی طمع‌ها و اهداف ویرانگر در یمن دارد و تلاش می‌کند یمنی‌ها یکدیگر را بکشند و این در حالی است که سربازان خودش در صفوف عقب (میدان جنگ) هستند.
دیگر افسران این تیپ «محمد عبدالله علی الشیبه» و «سعدی حید محمد علی القحم» هم تأکید کردند؛ جنگ سعودی علیه یمن از اهداف اعلام شده خود کاملا دور شده و هدف واقعی آن تخریب کشور و افزایش درگیری میان یمنی‌هاست.
افسران مذکور در ادامه از تسهیلات صنعا برای بازگشت آنها قدردانی کردند و از کسانی که هنوز در صف نیروهای وابسته به سعودی هستند، دعوت کردند به مسیر صحیح بازگردند.
«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن هفته جاری فرمان عفو عمومی صادر کرد و تمامی کسانی را که «فریب خورده‌اند، به بازگشت به آغوش وطن» دعوت کرد.