سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز سال تحصیلی جدید با 54 هزار دانش آموز در ساوه

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 16:42
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از سازماندهی و ثبت نام 54 هزار دانش آموز در این شهرستان خبر داد.
ساوه،دانش،آموزش،پرورش،آموزان،شهرستان،آموزشي،مدارس،حوزه،آموز، ...

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از سازماندهی و ثبت نام 54 هزار دانش آموز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ایسنا، ابراهیم فراشیانی در آئین نواختن زنگ مهر و مقاومت در دبیرستان دخترانه رسالت ساوه که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: بهار تعلیم و تربیت در حالی در شهرستان ساوه آغاز می‌شود که حدود 54 هزار دانش آموز در 1510 کلاس و بالغ بر 300 مدرسه تحت آموزش و خدمات حدود 2400 پرسنل آموزشی، اداری و پرسنلی قرار می‌گیرند.
وی به درخشش آموزش و پرورش شهرستان ساوه در حوزه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و ...
در سال تحصیلی گذشته و کسب رتبه های برتر استانی و کشوری اشاره کرد و افزود: در بسیاری از حوزه های علمی و فرهنگی شاهد درخشش دانش آموزان و کادر آموزشی نظام تعلیم و تربیت ساوه بودیم.
وی ادامه داد: در حوزه توازن رشته‌ای و سوق دادن دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای، کاردانش و مهارت آموزی، شهرستان ساوه در سطح استان مرکزی رتبه اول را داراست و این برنامه جزو سیاست های وزارت آموزش و پرورش و ذیل برنامه‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
مدیر آموزش و پرورش ساوه گفت: در سال تحصیلی گذشته هزینه‌ای بالغ بر 12 میلیارد تومان بابت ساخت مدارس جدید از طرف خیرین نیکوکار و سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور در ساوه انجام شده است که بخشی از نیازهای فضای آموزشی را برطرف کرده است.
وی تصریح کرد: مهاجر پذیر بودن این شهرستان باعث شده است که با وجود ساخت و افتتاح مدارس جدید، همچنان با مشکل فضای آموزشی مواجه باشیم و این در حالی است که در برخی از شهرها به علت نبود دانش آموز، مدارس تجمیع می شود.
به گفته فراشیانی، افزایش جمعیت دانش آموزی و کمبود فضاهای آموزشی متأسفانه باعث شده است مدارس دوشیفت ساوه نسبت به سایر مناطق استان بیشتر باشد و این به دور از عدالت آموزشی برای دانش آموزان است.
باید در این حوزه مردم، خیرین و دولت ورود پیدا کنند تا این مشکل را بتوان بر طرف کرد.
وی تصریح کرد: نبود نیروی انسانی تک شیفت که باعث بالا رفتن بهره وری آموزشی برای دانش آموزان و بالا رفتن سطح آموزش شهرستان می شود نیز یکی دیگر از مشکلات و چالشهای پیش روی آموزش و پرورش ساوه است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه در ادامه گفت: در آزمون استخدامی کشور که در سال جاری انجام خواهد شد 590 نفر برای آموزش و پرورش استان مرکزی ظرفیت ایجاد شده است که از این میزان، 200 نفر ظرفیت خالی برای استخدام در آموزش و پرورش شهرستان ساوه در نظر گرفته شده است.
وی همچنین به آسیبهای اجتماعی موجود در بین دانش آموزان نیز اشاره کرد و گفت: رشد فزاینده دانش آموزان و وجود فرهنگ‌های مختلف باعث شده است آموزش و پرورش و دانش آموزان ساوه با آسیب‌های اجتماعی مختلفی مواجه باشند.
وی گفت: آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند با این آسیب ها مقابله کند و لازم است که اولیاء، مردم و سایر دستگاه‌ها و نهادها با هوشیاری کامل در این حوزه وارد شوند تا فرزندانمان را بتوانیم از این آسیب‌ها حفظ کنیم.
فراشیانی، اولویت کار آموزش و پرورش ساوه را هدایت دانش آموزان به سمت مسائل دینی، تربیتی و پرورشی عنوان کرد و گفت: با سوق دادن دانش آموزان به سمت مسائل دینی، ورزشی و پرورشی می‌توان دانش آموزان را از آسیب‌های اجتماعی پیش روی‌شان نجات داد.
انتهای پیام