خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک فعال دانشجویی به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 16:33
وکیل مدافع فرشته طوسی فعال دانشجویی و فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبایی، از محکومیت موکلش به ۱۸ ماه حبس تعزیری از سوی دادگاه تجدیدنظر خبر داد.
دادگاه،شعبه،انقلاب،رييسيان،تعزيري،طوسي،فرشته

وکیل مدافع فرشته طوسی فعال دانشجویی و فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبایی، از محکومیت موکلش به ۱۸ ماه حبس تعزیری از سوی دادگاه تجدیدنظر خبر داد.
امیر رییسیان در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: پرونده فرشته طوسی فارغ التحصیل و فعال دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق شرکت در ویژه برنامه روز دانشجوی انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش در سال ۹۵، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، رسیدگی شده بود.
وی افزود: به دلیل سابقه محکومیت قطعی موکلم به همین اتهام در سال ۹۳ و با استناد به ماده ۱۳۷ قانون مجازات، نهایتا او از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۱۸ ماه حبس تعزیری و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروه‌ها، دسته های سیاسی و فعالیت در فضای مجازی و رسانه‌ها و خروج از کشور محکوم شد.
رییسیان در پایان گفت: پس از اعتراض به رای صادره، پرونده به شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی زرگر ارسال شد و در نهایت دادگاه تجدیدنظر، رای بدوی را عینا تایید کرد.
انتهای پیام