خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

7475مصدوم و 77 کشته در تصادفات جاده ای کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 16:03
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مصدومیت 7475 نفر و 77 کشته در تصادفات جاده ای استان  طی 6 ماهه امسال خبرداد.
پايگاه،تصادفات،نفر،كهگيلويه،جليل،بويراحمد،فوريت،اورژانس،ماموريت

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مصدومیت 7475 نفر و 77 کشته در تصادفات جاده ای استان طی 6 ماهه امسال خبرداد.
به گزارش ایسنا_"محسن جلیل" ظهر دوشنبه، یکم مهرماه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سطح استان با کمبود شدید نیرو رو به رو هستیم، گفت: استاندارد تعریف شده نیروی هر پایگاه ۹ نفر بوده که ما با تمهیدات انجام گرفته تعداد را به 6 نفر رسانده ایم و با همین 6 نفر هم برای هر پایگاه نیز ۷۲ نفر کمبود نیرو برای ۴۵ پایگاه داریم.
وی از اخذ مجوز جذب ۲۵ نیروی شرکتی و در چارچوب قانونی خبر داد و اظهارکرد: ۱۱ ‌نفر نیز از طریق آزمون سنجش جذب خواهند شد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۲ پایگاه مصوب ما به دلایل مختلف راه اندازی نشده و امید است با راه اندازی این پایگاه ه و سه پایگاه مصوب شده جدید، پوشش بهتری در استان داشته باشیم.
جلیل تصریح کرد: ۴۵ پایگاه شهری، جاده ای و هوایی پوشش شهرستان های مختلف را با ۲۸۰ نیروی عملیاتی انجام می دهند.
وی از اجرای ۳۸ هزارو ۶۳۷ ماموریت طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: ۸۲۶۰ مورد از ماموریت ها مربوط به تصادفات رانندگی بود.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بر اساس آمارهای اورژانس، تصادفات جاده ای طی سال گذشته استان، ۱۲هزار و ۷۳۵ مصدوم و ۷۲ مورد نیز فوتی داشتند.
جلیل با اشاره به انجام ۲۰ هزار و ۲۴۷ ‌ماموریت طی 6 ماهه ابتدایی سال جاری، بیان کرد: چهارهزار و ۷۳۴ماموریت مربوط به ‌تصادفات بوده که این تصادفات هفت هزار و ۴۷۵مصدوم برجای گذاشته است.
همچنین مجموع فوتی تصادفات 6 ماهه ابتدایی سال جاری نیز ۷۷ مورد بوده است.
وی از انجام ۲۴۷ ماموریت توسط اورژانس هوایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: این آمار در 6 ماهه ابتدایی سال جاری ۹۹ مورد بود.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ارتقای آموزش ها و توسعه ظرفیت ها را از دیگر محورهای فعالیت اورژانس دانست و افزود: توسعه آموزشی ارتقای کیفیت فعالیت ما را نیز در بر خواهد داشت.
جلیل با تاکید بر راه اندازی اتوماسیون عملیاتی اورژانس، اظهارکرد: این مهم به ارائه آمارهای جامع تر و پوشش بهتر فعالیت ها کمک می کند.
انتهای پیام