خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موکب‌ اربعین حسینی پایانه مرزی بیله‌سوار از سوم مهرماه مستقر می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 15:29
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اردبیل گفت: موکب‌های اربعین حسینی از سوم مهرماه مستقر می‌شود و به 22 هزار زائر روزانه ارائه خدمات می‌شود.
زائران،ارائه،اربعين،اردبيل،حسيني،زمينه،زائر،هوشيار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اسفندیار هوشیار بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی اعزام زائران اربعین حسینی در اردبیل اظهار داشت: موکب‌های اربعین حسینی از سوم مهرماه مستقر می‌شود و به 22 هزار زائر روزانه ارائه خدمات می‌شود که برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای ارائه خدمات مطلوب در دستور کار است.
وی با اشاره به افزایش استقبال برای ایجاد موکب‌ها نسبت به سال گذشته نیز بیان کرد: درصدد افزایش دوبرابری اخذ مجوز موکب‌ها با هدف ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی هستیم و در این زمینه تمامی دستگاه‌ها و کمیته‌های اجرایی آمادگی لازم را برای برگزاری هر چه باشکوه مراسم دارند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اردبیل گفت: 50 درصد ارائه خدمات در داخل ایران است و در 4 نقطه ایران و عراق مستقر می‌شوند تا زائران از امکانات موجود بهداشتی، حمل ونقل و تغذیه در این موکب‌ها برخوردار شوند.
هوشیار تصریح کرد: 120 دستگاه اتوبوس مجموعه سپاه و بسیج برای جابه‌جایی زائران ایرانی به کشور عراق آماده‌سازی شده و زمینه استقبال از 10 هزار زائر خارجی در پایانه مرزی بیله‌سوار را فراهم کردیم به طوری که سوخت‌گیری‌ها نیز در داخل پایانه مرزی انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: باید در ارتقای برنامه‌های فرهنگی تمامی مسئولان ذی‌ربط همکاری‌های لازم را داشته باشند تا بتوانیم در این زمینه به شکل موفق عمل کرده و به اهداف خود جامه عمل بپوشانیم که این مسئله به نوبه خود بسیار حائز اهمیت و اساسی است و باید مورد توجه واقع شود.
انتهای پیام/ح