سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی رفع موانع باند فرودگاه رامسر آغاز می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 14:48
مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان گفت: عملیات اجرایی رفع موانع باند فرودگاه رامسر آغاز می‌شود.
فرودگاه،رامسر،شركت،باند،راستاي،كشور،پروازي،مقرر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رامسر، سعدالله وطن‌خواه امروز در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مدیر فرودگاه رامسر با اشاره به رویکرد شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مبنی بر توسعه فرودگاه‌های استان به‌ویژه در راستای توسعه صنعت بوم‌گردی و گردشگری کشور، توسعه و بهره‌برداری از ظرفیت‌های فرودگاه‌های شمال کشور خاصه فرودگاه رامسر یکی از اولویت‌های اداره کل فرودگاه‌های استان است.
وی به دستور اکید مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها مبنی بر بررسی موانع و رفع آنها در راستای بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از باند جدید فرودگاه رامسر اشاره کرد و افزود: بر این اساس در سه جلسه در ستاد شرکت فرودگاه‌های کشور، راهکارهای اصلی تدوین و مقرر شد ظرف چند روز آینده عملیات عمرانی در مورد اصلاح مسیر خیزش هواپیما و اجرای کابل‌کشی طرح روشنایی باند جدید پروازی اقدام شود.
پروازهای عتبات عالیات از فرودگاه بجنورد به زودی برقرار می‌شود ترمینال بار هوایی فرودگاه اصفهان با حضور وزیر راه افتتاح شد اردبیل| طرح‌های توسعه‌ای فرودگاه‌های کشور اجرا می‌شود
وطن‌خواه گفت: تمام عوامل اجرایی در جهت انجام به موقع دستور و تصمیم مدیرعامل شرکت بسیج شده و امیدواریم با اهتمام همه جانبه در موعد مقرر، باند جدید به بهره‌برداری و از ظرفیت ناوگان بزرگ‌تر در راستای ارائه خدمات پروازی مطلوب‌تر به مردم استفاده کرد.
وطن‌خواه گفت: تمام عوامل اجرایی در جهت انجام به موقع دستور و تصمیم مدیرعامل شرکت بسیج شده و امیدواریم با اهتمام همه جانبه در موعد مقرر، باند جدید به بهره‌برداری و از ظرفیت ناوگان بزرگ‌تر در راستای ارائه خدمات پروازی مطلوب‌تر به مردم استفاده کرد.
در این مراسم حاتمی به‌جای خازنی رئیس فرودگاه رامسر شد.
مازندران دارای سه فرودگاه ساری، نوشهر و رامسر است.
انتهای پیام/ح