خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار جدید کالدرون برای گلزنی پرسپولیسی‌ها

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 12:57
سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس راهکار جدیدی را برای گلزنی پرسپولیسی‌ها در لیگ برتر پیدا کرده است.
گلزني،پرسپوليس،مهدي،بازي،ليگ،علي،فوتبال،قرار

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از گذشت ۴ هفته از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، تیم فوتبال شهر خودرو خراسان و پرسپولیس تهران با ۹ امتیاز در صدر جدول قرار دارند و سپاهان و تراکتور نیز با ۸ امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.
سرخپوشان بر خلاف بازی‌های دوستانه پیش فصل، در ۴ بازی ابتدایی لیگ نوزدهم تنها ۲ رگل به ثمر رساندند که آمار ضعیفی است و به همین دلیل گابریل کالدرون، سرمربی آرژانتینی پرسپولیس به دنبال راهکاری است تا بتواند آمار گلزنی خود را افزایش دهد.
بیشتر بخوانید: پنالتی استقلال اشتباه بود
در بازی نخست مقابل پارس جنوبی جم، مهدی ترابی به عنوان یک هافبک برای سرخپوشان گلزنی کرد و در ادامه محمد حسین کنعانی زادگان مقابل صنعت نفت برای سرخ‌ها گلزنی کرد تا علی علیپور و جونیور براندائو، به عنوان مهاجمان پرسپولیس تاکنون موفق نشوند در لیگ برتر گلزنی کنند.
البته سرمربی آرژانتینی راهکاری در پیش گرفته و قرار است در بازی با سپاهان از مهدی عبدی و امیر روستایی در نیمه دوم استفاده کند تا روند گلزنی پرسپولیسی‌ها بهتر از قبل شود.
درحال حاضر در پرسپولیس علی علیپور، جونیور براندائو، مهدی عبدی و امیر روستایی در پست مهاجم بازی می‌کنند و همچنین مهدی ترابی و سیامک نعمتی نیز می‌توانند با صلاحدید کادرفنی در این پست به میدان بروند.
بیشتر بخوانید: عصبانیت استراماچونی از علی کریمی + عکس
انتهای پیام/
آخرین اخبار از پرسپولیس تهران