خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طلای جهان فقط در ۸ دقیقه به سبک حسن یزدانی+ فیلم

ایسنا | برگزیده، ورزشی | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 12:51
دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک در ۴ مبارزه خود در رقابت‌های جهانی قزاقستان مقابل بهترین کشتی‌گیران جهان موفق شد همه آن‌ها را در مدت زمانی کوتاه با امتیاز عالی و یا ضربه فنی از پیش رو بردارد و در نهایت دومین مدال طلای جهانش را از آن خود کند.
يزداني،طلاي،حسن،جهان،فينال،جهاني،حريفانش

دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک در ۴ مبارزه خود در رقابت‌های جهانی قزاقستان مقابل بهترین کشتی‌گیران جهان موفق شد همه آن‌ها را در مدت زمانی کوتاه با امتیاز عالی و یا ضربه فنی از پیش رو بردارد و در نهایت دومین مدال طلای جهانش را از آن خود کند.
به گزارش ایسنا، حسن یزدانی دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک ۴ مبارزه خود برای رسیدن به فینال قهرمانی جهان را با برد قاطعانه مقابل حریفانش پشت سر گذاشت و در مجموع تمامی آن‌ها را در مدت زمان ۸ دقیقه شکست داد بگونه‌ای که کار همه حریفانش را در همان وقت نخست تمام کرد و اجازه نداد کار به ۳ دقیقه دوم کشیده شود، موضوعی که تماشاگران حاضر در سالن و کشتی گیران و مربیان دیگر کشورها را نیز سر شوق آورد و تحسین آن‌ها را در پی داشت.
در فینال نیز حریف هندی که از پیش بازنده بود ترجیح داد به روی تشک نیاید و اعلام کرد بدلیل مصدومیت قادر به حضور در فینال و مصاف با حسن یزدانی نیست تا تنها مدال طلای کاروان ۲۰ نفره کشتی ایران در رقابت‌های جهانی از آن حسن یزدانی شود.
در ادامه فیلم مهمترین بخش‌های مبارزات حسن یزدانی در رقابت‌های جهانی قزاقستان را مشاهده می‌کنید:
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 video/webm
انتهای پیام