خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی پذیرایی از ۷۵ هزار زائر اربعین حسینی در موکب‌های لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 12:46
خرم‌آباد- مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان از پیش‌بینی پذیرایی از ۷۵ هزار زائر اربعین حسینی(ع) در موکب‌های این استان در هر وعده خبر داد.
اربعين،زائر،پذيرايي،لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حقی پور ظهر دوشنبه در گفت و گو با رسانه ها با اشاره به برنامه ریزی ستاد بازسازی عتبات عالیات برای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع)، اظهار داشت: در این راستا پذیرایی از پنج هزار زائر در کربلا، پنج هزار نفر در نجف و همچنین پذیرایی از پنج هزار زائر در مسیر از سوی ستاد اربعین کشور برای لرستان در دستور کار قرار گرفته است.
وی، بیان داشت: همچنین اخیرا نیز پذیرایی از ۱۰ هزار زائر اربعین در مرز مهران به استان لرستان محول شده است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان با اشاره به اینکه پیش بینی می شود که از حدود ۲۰ هزار نفر زائر اربعین حسینی(ع) از سوی این ستاد پذیرایی به عمل آید، افزود: همچین راه اندازی ۴۷ موکب یکی دیگر از برنامه ریزی های صورت گرفته است.
حقی پور، یادآور شد: پیش بینی می شود که روزانه ۴۷ هزار و ۵۵۰ زائر اربعین در این موکب ها اسکان داده شوند.
وی، همچنین پیش بینی می شود که به طور میانگین در هر وعده از ۷۵ هزار و ۶۵۰ زائر اربعین در موکب های لرستان پذیرایی به عمل آید.