خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آملی‌لاریجانی: قوه‌قضاییه بخش تاثیرگذار نظام است

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 16:08
رئیس قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه بخشی از حاکمیت نظام جمهوری اسلامی و بخش تاثیرگذاری است.
نظام،الهي،آملي،لاريجاني،قضاييه

به گزارش مشرق، آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه قوه قضاییه بخشی تاثیرگذار از نظام جمهوری اسلامی است، گفت: انحصار این نظام الهی در جهتی است که مردم سالاری دینی را به ارزش‌های الهی و اخلاقی پیوند داده است.
آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه امروز سه شنبه در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالی قضایی با آرمان‌های امام راحل (ره) که به مناسبت ایام‌الله دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: قبل از هر چیز ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه بخشی از حاکمیت نظام جمهوری اسلامی و بخش تاثیرگذاری است، تصریح کرد: این نظام و بنای عظیم الهی که نظام یکتایی در زمانه ما است با معماری امام راحل (ره) به عنوان روش جدید در حکمرانی با همت ملت غیور ایران و خونفشانی شهدا، بنا نهاده شد که بخش‌های مختلف حاکمیتی در آن وجود دارد.
آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: انحصار این نظام الهی در جهتی است که مردم سالاری دینی را به ارزش‌های الهی و اخلاقی پیوند داده است.