خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید واکسن جدید درمان تبخال تناسلی

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 01 مهر 1398 - 08:20
محققان دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا از تولید واکسن جدیدی برای درمان بیماری مهلک تبخال تناسلی خبر داده اند که آزمایش آن بر روی حیوانات با موفقیت تقریبا 100 درصدی همراه بوده است.
ويروس،واكسن،هرپس،بدن،توليد،تبخال،تناسلي

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، محققان آمریکایی می‌گویند موفق به ابداع واکسن تازه ای شده‌اند که در آینده بسیار نزدیک جلوی ابتلای انسان به عفونت خطرناک تبخال تناسلی را می‌گیرد.
این واکسن قادر به نابودی ویروس بیماری زای هرپس سیمپلکس ۲ است که باعث ایجاد تبخال بر روی اندام های تناسلی انسان‌ها می شود.
این ویروس از طریق تماس های جنسی منتقل می شود.
سابقه تلاش دانشمندان برای مقابله با ویروس یادشده و تولید واکسن بر ضد آن به یک قرن پیش می رسد.
اما روش های سنتی تولید واکسن که مشتمل بر تزریق ویروس ضعیف شده به بدن است، در مورد ویروس هرپس سیمپلکس ۲ بی نتیجه بوده است.
در نهایت پیشرفت های اخیر در علم مصنویت شناسی سلولی و مولکولی به تولید واکسن جدید مقابله با ویروس مذکور انجامیده است.
واکسن جدید مشتمل بر سه آنتی بادی است که یکی مانع از ورود ویروس به درون سلول های بدن شده و دو انتی بادی دیگر جلوی تاثیرگذاری روش های مورد استفاده ویروس هرپس سیمپلکس 2 برای تخریب سیستم دفاعی بدن را می گیرند.
هنوز زمان دقیقی برای عرضه این واکسن به بازار اعلام نشده است.
انتهای پیام/