خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارشناسی داوری داربی ۹۰ پایتخت

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 18:16
یک کارشناس داوری فوتبال می‌گوید داور داربی ۹۰ پایتخت عملکرد خوبی نداشته است.
پنالتي،كارت،استقلال،بازي،زرد،عملكرد

یک کارشناس داوری فوتبال می‌گوید داور داربی ۹۰ پایتخت عملکرد خوبی نداشته است.
نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد داور بازی استقلال و پرسپولیس در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر گفت:‌ آقای بنیادی فر در این بازی نتوانست عملکرد خوبی از خودش نشان دهد و بعد از اینکه پنالتی را برای استقلال گرفت، تمرکز خود را از دست داد و نتوانست مدیریت خوبی روی بازی داشته باشد و کمک داورها بودند که او را هدایت می‌کردند.
او درباره پنالتی که برای استقلال گرفته شد تاکید کرد: پنالتی گرفته شده اشتباه بود و نباید گرفته می‌شد اما ضربه پنالتی باید تکرار می‌شد چون بیرانوند قبل از پنالتی به سمت جلو آمده بود و باید به او اخطار می‌داد.
او افزود: در برخوردی که فرشاد احمدزاده با یکی از بازیکنان استقلال داشت باید کارت زرد می‌گرفت و با کارت زردی که در وقت‌های تلف شده گرفته بود باید از زمین مسابقه بیرون می‌رفت.
مظفری خاطرنشان کرد: درگیری که بین داریوش یزدانی و سیامک نعمتی اتفاق افتاد، باید به یزدانی کارت زرد داده می‌شد و همینطور اخراج علی کریمی که با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد کاملا صحیح بود.
انتهای پیام