سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایگاه‌های اینترنتی مرتبط با اربعین توسط پلیس فتا رصد می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 15:51
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از اشرافیت کامل پلیس فتا بر فضای مجازی در اربعین حسینی خبرداد و گفت: پایگاه‌های اینترنتی مرتبط با اربعین توسط پلیس فتا رصد می‌شود.
پليس،كرمانشاه،اربعين،استان،زائران،جرائم

سرهنگ علی کریمی در گفت‎وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه پلیس فتا آمادگی صددرصدی برای پیشگیری از جرائم اینترنتی دارد اظهار داشت: تیمی از پلیس فتا که شامل بهترین نیروها است به مرز خسروی اعزام می‌شود تا امنیت فضای مجازی را در این منطقه تأمین کند.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه پلیس فتا خدمات‎رسانی لازم را به زائران اربعین انجام خواهد داد خاطرنشان کرد: برداشت‎های غیرمجاز، کلاه‌برداری‌های اینترنتی، ثبت‎نام دروغین از افراد و کاروان‌ها از جمله جرائم اینترنتی مرتبط با روزهای پیاده‌روی اربعین است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه بر اهمیت و نقش پلیس فتا برای تأمین امنیت زائران اربعین در زمان مسافرت تاکید و بیان کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه از حداکثر توان برای مبارزه با جرائم سایبری، پیشگیری و پیش‌بینی جرائم فضای مجازی استفاده می‌کند.
کریمی با بیان اینکه در اربعین حسینی بر سایت‌های فعال در این حوزه نظارت خواهد شد خاطرنشان کرد: اشراف اطلاعاتی در حوزه فضای مجازی اهمیت بسیاری برای مدیریت این فضا دارد تا هرگونه خرابکاری در این فضا پیش از وقوع کشف و خنثی شود.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه خدمت به زوار امام حسین(ع) را یک وظیفه دانست و گفت: زائران اربعین به عشق امام حسین(ع) راهی کربلا می‎شوند و مسئولان و مردم استان کرمانشاه با تمام امکانات به زائران خدمات‎رسانی انجام می‎دهند.
انتهای پیام/ن