خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود معلم در مدارس مازندران نداریم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 15:29
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به کمبود نیروی انسانی در دستگاه آموزش و پرورش گفت: کمبود معلم در مدارس مازندران نداریم.
مدارس،فني،استان،مازندران،پرورش،آموزش،نيكزاد،مديركل،تحصيلي،كمبود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عسگری نیکزاد بعد از ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با اشاره به اینکه هنرستان‌های استان با کمبود تجهیزات آموزشی روبه‌رو هستند اظهار داشت: 80 درصد دانش‌آموزانی که در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل کرده جذب بازار کار شدند.
وی افزود: معتقدیم امکانات و تجهیزات فنی و حرفه‌ای کمبود داریم و باید به‌روز شویم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید با کمبود معلم در مدارس روبه‌رو نیستیم تصریح کرد: استان مازندران از استان‌های پیشتاز در اجرایی کردن سند تحول بنیادین بوده و توانسته توفیقاتی داشته باشد.
نیکزاد با بیان اینکه تمام معلمان در سند تحول مربی پرورشی هستند و همکاران ما چند مهارتی هستند، افزود: خانواده‌ها و رسانه‌ها باید در زمینه ارتقا نظام تعلیم و تربیت در جامعه نقش آفرینی کنند.
وی با اعلام اینکه سال تحصیلی گذشته از محل مشارکت خیران بیش از 33 میلیارد تومان کمک دریافت کردیم، گفت: بالغ بر 33 هزار واحد آموزشی داریم که نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از رشد 86 درصدی کمک خیران به آموزش و پرورش خبر داد و افزود: استانداردسازی مدارس در شهرها و روستاهای استان را مدنظر قرار دادیم.
نیکزاد با بیان اینکه استفاده از سرباز معلم‌ها را در برخی مناطق استان را مدنظر داریم، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از سربازان معلم در رشته‌های فنی و حرفه‌ای بوده و تعداد 30 نفر آنان بسیار اندک بوده و تکافوی نیاز معلمی را در مدارس نمی‌دهد.
وی با اعلام اینکه نظارت بر بوفه مدارس استان را تقویت کردیم، افزود: کیفیت غذاهای عرضه شده در بوفه مدارس را کنترل بیشتری خواهیم داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته از 39 هزار دانش آموز متوسطه پایه اول، 49 درصد به پایه فنی و حرفه‌ای و مابقی به پایه نظری سوق یافتند، تصریح کرد: شاخص برنامه توسعه کشور باید در حوزه ارتقا فنی و حرفه‌ای سوق یابیم.
انتهای پیام/ح