خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای خوزستان کاهش می‌یابد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 15:20
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان درباره سیر صعودی یا نزولی دمای هوای خوزستان، گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش 2 تا 3 درجه‌ای دما هستیم.
استان،خوزستان،هواشناسي،هفته،افزايش،شرجي

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراهواز، درباره آخرین وضعیت هواشناسی استان خوزستان اظهار داشت: از 28 شهریورماه تا اوایل هفته آینده کاهش 2 تا 4 درجه‌ای دما هوا پیش‌بینی می‌شود.
وی بیان کرد: جریانات جنوبی جوی تا پایان هفته جاری با شدت و ضعف سبب افزایش رطوبت، شرجی و بعضا مه رقیق در نوار ساحلی، نیمه جنوبی و مرکزی استان می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان درباره سیر صعودی یا نزولی دمای هوای خوزستان، گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش 2 تا 3 درجه‌ای دما هستیم.
وی خاطرنشان کرد:آسمان استان تا 24 ساعت آینده صاف همراه با وزش باد و افزایش رطوبت به ویژه در شهرهای ساحلی و مرکزی استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان اظهار داشت: در روزهای سه شنبه(دوم مهرماه) و چهارشنبه(سوم مهرماه) از شدت شرجی کاسته خواهد شد.
سبزه‌زاری با بیان اینکه در شبانه‌ روز گذشته امیدیه با 43.6 و ایذه با 18.1 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق گزارش شده‌اند ادامه داد: حداکثر دمای اهواز به 43.3 و حداقل نیز به 24.8 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
انتهای پیام/ ت