خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئال، یووه و اتلتیکو، مشتری جدی فوتبالیستی 19 ساله

فارس | ورزشی | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 14:40
رئال‌مادرید، یوونتوس و اتلتیکومادرید خواهان به خدمت‌گرفتن بازیکنی 19 ساله شده‌اند که در بوکاجونیورز توپ‌ می‌زند.
توجه،فوتباليستي،بوكاجونيورز،رئال،19

رئال‌مادرید، یوونتوس و اتلتیکومادرید خواهان به خدمت‌گرفتن بازیکنی 19 ساله شده‌اند که در بوکاجونیورز توپ‌ می‌زند.
رئال، یووه و اتلتیکو، مشتری جدی فوتبالیستی 19 ساله
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گل، تیم‌های درجه یک فوتبال اروپا جدا از فعالیت در رقابت‌های باشگاهی داخلی و قاره، به جذب بازیکنان جوان و مستعد نیز توجه دارند.
براساس آخرین اطلاعات، آگوستین آلمندر مورد توجه 3 تیم شاخص رئال مادرید،‌یوونتوس و اتلتیکومادرید قرار گرفته است.
همچنین برخی رسانه‌های اسپانیایی مثل ال‌موندو گزارش کردند، باشگاه‌های سویا، و والنسیا هم وضعیت این بازیکن را تعقیب می‌کنند.
آلمندر فوتبالیستی است که یک سال قبل اولین تجربه خود را در فوتبال حرفه‌ای آرژانتین کسب کرد.پس از‌ آن در تیم بوکاجونیورز بازی‌های خوبی انجام داد که مورد توجه عموم قرارگرفت.
وی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در 15 بازی یک گل برای تیمش زده است.
انتهای پیام/ا