آغاز جشن پایان کلاسهای خشت و گلی در کرمان از فردا
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در خصوص مدارس خشت و گلی گفت: طبق آمار سال گذشته آموزش و پرورش و بررسیهای ما؛ 80 کلاس های درس و 30 مدرسه خشت و گلی در سطح استان کرمان شناسایی شد که از بهمنماه سال گذشته تخریب و احداث آنها آغاز و از فردا جشن پایان مدارس خشت و گلی در سراسر کشور و استان کرمان را خواهیم گرفت و دیگر در سطح استان کرمان مدارس خشت و گلی نخواهیم داشت.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در خصوص مدارس خشت و گلی گفت: طبق آمار سال گذشته آموزش و پرورش و بررسیهای ما؛ 80 کلاس های درس و 30 مدرسه خشت و گلی در سطح استان کرمان شناسایی شد که از بهمنماه سال گذشته تخریب و احداث آنها آغاز و از فردا جشن پایان مدارس خشت و گلی در سراسر کشور و استان کرمان را خواهیم گرفت و دیگر در سطح استان کرمان مدارس خشت و گلی نخواهیم داشت.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "سیدمحمد واعظینژاد" ظهر امروز 31 شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با توجه به میزان اعتباراتی که در اختیار ما قرار میگیرد به امر احداث، نوسازی مدارس و تجهیز آنها میپردازیم.
وی در خصوص مدارس خشت و گلی گفت: طبق آمار سال گذشته آموزش و پرورش و بررسیهای ما؛ 80 کلاس درس و 30 مدرسه خشت و گلی در سطح استان کرمان شناسایی شد که از بهمنماه سال گذشته تخریب و احداث آنها آغاز و از فردا جشن پایان مدارس خشت و گلی در سراسر کشور و استان کرمان را خواهیم گرفت و دیگر در سطح استان کرمان مدارس خشت و گلی نخواهیم داشت.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با بیان این مطلب که بیشتر مدارس خشت گلی در شرق و مناطق کویری استان هستند، اظهار کرد: در جنوب استان کرمان مدارس خشت و گلی زیادی نداریم و فقط 3 مدرسه خشت و گلی در جنوب استان داشتیم که کاملا آنها را نوسازی کردیم.
تاییدیه استحکام بنا مدارس غیرانتفاعی با نظام مهندسی است
وی تصریح کرد: تراکم مدارس دولتی استان به 45 نفر رسیده است و لذا نمیتوانیم مدارس غیردولتی را تعطیل کنیم اما اگر مشاهده کنیم مدرسهای برای دانشاموزان خطرآفرین است آن را تایید نمیکنیم البته تاییدیه استحکام بنا مدارس غیرانتفاعی با نظام مهندسی است.
واعظینژاد از تعداد پروژههای در حال ساخت در سطح استان سخن به میان آورد و عنوان کرد: 450 پروژه در سطح استان در حال ساخت داریم که 57 پروژه آن برای اول مهرماه تحویل آموزش و پرورش داده شده است.
وی در خصوص حذف بخاری نفتی از مدارس در راستای افزایش ایمنی دانشآموزان اظهار کرد: در تابستان امسال 750 کلاس درس که وسیله گرمایش آنها بخاری نفتی بوده، را شناسایی و با توجه به اینکه در این مدارس علمک گاز به درب مدارس رسیده بود، در مدت بازه زمانی 2 ماهه تمامی این مدارس را که عمدتا در شمال استان بودند را به وسایل گرمایشی استاندارد مجهز کردیم ضمن آنکه مدارس جنوب استان نیز به سیستمهای سرمایش و گرمایشی استاندارد مجهز شده اند.
۳۰ درصد مدارس استان کرمان فرسوده هستند
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان از افزایش 25 درصدی حضور خیرین مدرسه ساز در سال گذشته در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: در سال گذشته تفاهمنامهای بین قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران و دولت منعقد شد تا در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، کلاس درس ایجاد شود که در این راستا 50 درصد هزینههای ساخت این مدارس از سوی دولت پرداخت می شود که در این طرح 4 استان به عنوان پایلوت انتخاب شدند که یکی از این استانها کرمان است.
وی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی و کمبود اعتبارات برای ساخت این فضاها در استان کرمان اظهار کرد: ۳۰ درصد از مدارس استان فرسوده هستند که پس از زلزله سال ۹۶ شهرستان های راور و کوهبنان یکسری مدارس ناایمن را شناسایی و تخلیه کردیم.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان سرانه فضای آموزشی استان کرمان را 4.92 درصد اعلام کرد و افزود: سرانه فضای آموزشی کشور 5.2 است که نشان می دهد استان کرمان از این حیث از متوسط کشوری پایین تر می باشد.
وی از پیشبینی سازمان نوسازی مدارس براساس نیاز و اعتبارات از اینکه تا 10 سال آینده در کدام محلات مدرسه احداث شود، سخن گفت و بیان کرد: با توجه به اعتبارات استانی و ملی دولت به تنهایی نمیتواند در عرصه نوسازی و تجهیز مدارس ورود پیدا کند، لذا به کمک خیرین در این زمینه نیز نیاز داریم
کلنگزنی 5 مدرسه در حاشیههای شهر کرمان و افتتاح آنها تا سال 99
واعظی از کلنگزنی 5 مدرسه در حاشیههای شهر کرمان و افتتاح آنها تا سال 99 خبر داد و بیان کرد: اگر تعداد دانشآموزان که وارد فضای آموزشی میشوند و تعداد مدارس تخریبی در نظر بگیریم و بخواهیم که فضای آموزشی استان را به استاندارد کشور برسانیم، به 215 هزار متر مربع فضای آموزشی جدید در سطح استان کرمان نیازمند هستیم.
وی در زمینه بحث مطرح شده در خصوص کمبود فضای آموزشی و رفتن به سمت کلاسهای کانکسی گفت: به کلاس کانکسی اعتقادی نداریم و به این سمت نیز نخواهیم رفت