خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس خشت و گلی در کرمان برچیده شد/۳۰ درصد مدارس فرسوده هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 14:06
کرمان_ مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان گفت: ۸۰ کلاس درس خشت و گلی در ۳۰ مدرسه استان کرمان شناسایی شد و از فردا جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی برگزار می‌شود.
مدارس،استان،خشت،گلي،كرمان،نوسازي،مدرسه،پرورش،آموزش

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد واعظی‌نژاد پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری در آستانه بازگشایی مدارس بیان داشت: عملکرد ما ساخت، بازسازی، نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس با توجه به معیارهای که آموزش و پرورش اعلام می‌کند و اعتباراتی که در اختیار ما قرار می‌گیرد است.
وی در ارتباط با کمبود فضاهای آموزشی و کمبود اعتبارات افزود: ۳۰ درصد از مدارس استان فرسوده هستند، در سال ۹۶ بعد از زلزله ما یکسری مدارس ناایمن را شناسایی و تخلیه کردیم ضمن این که برخی مدارس فرسوده و قدیمی نیز وجود دارند اما از استحکام خوبی برخوردارند.
مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان به سرانه فضای آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: سرانه فضای آموزشی استان کرمان ۴.۹۲ است در حالی که سرانه کشوری ۵.۲ دهم است و ما از متوسط کشوری پایین‌تر هستیم.
واعظی‌نژاد به اعتبارات دولتی اختصاص یافته به سازمان نوسازی مدارس اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به مدارس تخریبی و اعلام نیاز آموزش و پرورش، سندی تدوین شد که در آن 10 سال آینده را پیش‌بینی کرده‌ایم که در کدام محله‌ها باید مدرسه ساخته شود لذا با توجه به اعتبارات استانی و ملی عملیاتی شدن آن غیرممکن بود به همین دلیل از کمک خیران استفاده کردیم.
وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر در شهر کرمان پنج مدرسه در حاشیه شهر کلنگ زنی شده و تا سال ۹۹ قرار است به بهره‌برداری برسند.
مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در ارتباط با کیفیت تجهیزات مدارس گفت: تنها آموزش و پرورش استان کرمان است که کار واگذاری تجهیزات به مدارس را بر عهده دارد لذا ما بر اساس مدارس نوسازی که ساخته می‌شود تعداد خاصی میز و نیمکت تهیه می‌کنیم و تحویل آموزش و پرورش می‌دهیم این تجهیزات استاندارد هستند و پس از بررسی تحویل آموزش و پرورش می‌شود.
واعظی‌نژاد در خصوص مدارس خشت و گلی استان یادآور شد: ۸۰ کلاس درس در ۳۰ مدرسه شناسایی شدند که خشت و گلی بودند که از بهمن ۷۷ تخریب این مدارس آغاز شد و فردا جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی برگزار می‌شود و ادعا می‌کنیم هیچ مدرسه خشت و گلی در استان نداریم.
وی در خصوص مدارس خشت و گلی جنوب استان کرمان نیز گفت: در جنوب استان تنها سه مدرسه داشتیم و عمده ساخت و سازها بلوکی هستند همچنین در شرق و غرب استان که مدارس خشت و گلی نسبتا زیاد بود هم برچیده شدند.