خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برقراری ۴۷۲ تماس با مرکز ۱۲۵ همدان/۳۹۴ مزاحمت تلفنی ثبت شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 13:32
همدان - رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: شهروندان همدانی طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۲ مرتبه با مرکز آتش‌نشانی تماس گرفته‌اند که از این تعداد ۳۹۴ تماس مزاحمت تلفنی بوده است.
حريق،عمليات،نجات،جاده،آتش،بلوار،همدان،تماس

محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق اعلام مرکز پیام و کنترل فرماندهی عملیات ۷ عملیات اطفای حریق و ۶ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش آتش نشانان همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.
وی گفت: شهروندان همدانی دیروز ۴۷۲ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته‌اند که از این تعداد ۱۳ مورد منجر به عملیات شده است.
رئیس سازمان آتش نشانی همدان بابیان اینکه ۱۸ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده و ۵۱ تماس اشتباه بوده است، گفت: متأسفانه ۳۹۴ مورد از تماس‌ها نیز ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۷ مورد آتش سوزی شامل حریق موتور سیکلت در جاده مزدقینه، حریق پیک نیک در بلوار امیرکبیر، حریق اتاقک گلخانه در جاده تهران، حریق باکس پسماند در بلوار الغدیر، حریق درختان در جاده ملایر، واژگونی و نشت سوخت خودرو در بلوار فرودگاه و حریق مراتع و پوشش گیاهی در خیابان ۱۷ شهریور بوده است.
بیاناتی گفت: همچنین ۶ مورد عملیات امداد و نجات شامل ۳ مورد نجات افراد محبوس شده در منزل در میدان پاسداران، جانبازان و جاده فقیره، نجات حیوانات در میدان رسالت و مهار حیوانات در جاده ملایر و رها سازی اندام بدن از داخل فلزات زینتی و زیورآلات در بیمارستان بعثت توسط آتش نشانان به انجام رسید.
رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان اضافه کرد: تعداد ۴ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.