خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشن شکوفه‌ها با حضور بیش از 136000 نوآموز در آذربایجان شرقی برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 12:45
بیش از 136 هزار نوآموز و کلاس اولی آذربایجان شرقی سال تحصیلی را با جشن شکوفه‌ها آغاز کردند.
مدارس،آموز،دولتي،دانش،نوآموز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بیش از 136 هزار نوآموز و کلاس اولی آذربایجان شرقی سال تحصیلی را با جشن شکوفه‌ها آغاز کردند.
مراسم نمادین این جشن که در دبستان پنج تن آل عبای ناحیه 3 تبریز برگزار شد، کلاس اولی‌ها اولین روز آغاز سال تحصیلی را جشن گرفتند.
بر اساس آمار، امسال 69 هزار دانش آموز پایه اول ابتدایی و 67 هزار دانش آموز پیش دبستانی از امروز در مدارس حضور خواهند یافت.
به گزارش تسنیم، 780 هزار نوآموز و دانش آموز نیز امسال در یک مهر کلاس‌های خود را آغاز می‌کنند که 580 هزار نفر در مدارس دولتی و نزدیک به 200 هزار نفر در مدارس غیر دولتی تحصیل خواهند کرد.
امسال 33000 کلاس درس در 8200 مدرسه آماده حضور دانش‌آموزان از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی است که 7 هزار دانش آموز و نوآموز در سال جاری افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، 41583 معلم در مدارس دولتی و 10000 معلم در مدارس غیر دولتی وظیفه معلمی را بر عهده خواهند داشت.
انتهای پیام / ع