خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهرمی‌ها در بخش کتابخانه‌ای جشنواره قصه‌گویی رکورد زدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 11:27
شیراز- جهرمی‌ها با حضور در مرکز فرهنگی هنری کانون، قصه‌هایشان را در بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی ثبت کردند.
قصه،جشنواره،پسران،ترويج،دختران،مردان،زنان

به گزارش خبرنگار مهر، ۵۴ قصه‌گو در بخش‌های زنان و مردان، پدربزرگ‌ها ومادربزرگ‌ها، دختران و پسران و قصه‌های۹۰ ثانیه‌ای، در جشنواره قصه‌گویی شرکت کردند.
بر اساس این گزارش، ۲ نفر در بخش پدربزرگ‌هاو مادربزرگ‌ها، ۲ مربی، ۲۳ نفر در بخش دختران و پسران و ۱۸ نفر در بخش زنان و مردان به روایت قصه پرداختند.
این در حالی است که ۱۰ قصه‌گو نیز در بخش قصه‌های۹۰ ثانیه‌ای شرکت کردند.
کوچکترین عضو قصه‌گو در مرکز فرهنگی هنری جهرم، هلیا اسعدی ۴ ساله است که در بخش قصه ۹۰ ثانیه‌ای «خرگوش و لاک پشت» را روایت کرده و عبدالصمد رحمانیان پدریزگ قصه‌گویی است که با ۷۲ سال سن قصه «خیجه چاهی» را ثبت کرده است.
بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان با اهداف توسعه و ترویج فرهنگ قصه‌گویی، ایجاد زمینه برای ارتقای دانش نظری و تبادل تجربیات مفید و مؤثر میان قصه‌گویان ایرانی و خارجی، کارشناسان و استادان حوزه‌ی قصه و قصه‌گویی، احیای سنت قصه‌گویی با حضور اقشار مختلف مردم و قصه‌گویان در جشنواره (دختران و پسران ۱۲ تا ۱۸ سال، زنان و مردان ۱۸ سال به بالا، مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها)، برنامه‌ریزی در جهت تبیین و ترویج روش‌های نوین در اجرای قصه و مشارکت مردم و ترویج فرهنگ قصه‌گویی به عنوان یک ابزار ارتباطی و فرهنگ‌ساز در جامعه برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار مهر، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس روزهای ۷ تا ۹ مهرماه سال جاری جشنواره استانی قصه‌گویی را در شیراز برگزار می‌کند.