خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار گلستان: اقتدار نظامی ایران بر منطقه تحمیل شده است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 10:32
استاندار گلستان بابیان اینکه جنگ برای ما دستاوردهای بزرگی داشت، گفت: امروز که سه دهه از جنگ تحمیلی می‌گذرد، اقتدار نظامی ایران بر منطقه تحمیل‌شده است و مطمئناً این اقتدار، با هوشیاری تا ده‌ها سال آینده هم ادامه پیدا خواهد کرد.
جنگ،اقتدار،ايران،گلستان،استاندار،تحميل،تأكيد،نظامي،هزينه

استاندار گلستان بابیان اینکه جنگ برای ما دستاوردهای بزرگی داشت، گفت: امروز که سه دهه از جنگ تحمیلی می‌گذرد، اقتدار نظامی ایران بر منطقه تحمیل‌شده است و مطمئناً این اقتدار، با هوشیاری تا ده‌ها سال آینده هم ادامه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا-منطقه گلستان، هادی حق‌شناس در مراسم رژه نیروهای مسلح به مناسبت ۳۱ شهریورماه اظهار کرد: ما آغازگر جنگ نبودیم و در شرایطی که نظام جمهوری اسلامی نوپا بود و انسجام داخلی در دولت و نیروهای نظامی وجود نداشت، جنگ بر ما تحمیل شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ کشور جهان به صدام کمک کردند جنگ را بر کشور ما تحمیل کند، افزود: در آن مقطع برخی از کشورهای منطقه فریب استکبار جهانی را خوردند و البته هزینه آن را هم پرداخت کردند و همین صدامی که تجهیزش کردند بعداً به سراغ خودشان رفت.
حق‌شناس با تأکید بر اینکه شرایط امروز ما قابل‌مقایسه با ۳۹ سال پیش نیست، خاطرنشان کرد: هرچند جنگ هزینه زیادی بر کشور تحمیل کرد، اما آن هزینه تبدیل به یک سرمایه‌گذاری بزرگ و بنیادی شد و نمادهای آن را می‌توان در سرنگون کردن پهپاد آمریکایی، اقتدار ایران در توقیف کشتی نفت‌کش انگلیسی و...
مشاهده کرد.
استاندار گلستان بابیان اینکه امروز هیچکش جرات حمله به ایران را ندارد، گفت: عربستان که بیشترین خریدهای نظامی را در سالهای اخیر داشته، امروز با ۱۰ پهپاد یمنی از نوع نسل چندم فلج شده و تولید نفت آن به نصف کاهش پیدا کرده است.
وی با تأکید بر اینکه امنیت قابل خریداری نیست، تصریح کرد: ما هیچ‌گاه شروع‌کننده جنگی نخواهیم بود و به استقبال جنگ هم نخواهیم رفت.
امروز اقتدار ما بر منطقه تحمیل‌شده است.
حق‌شناس در ادامه گفت: جنگ باعث شد که مرز ارزش‌های انقلاب ما جلوتر از مرز جغرافیای ما برود.
امروز صدور انقلاب را در عراق، لبنان، سوریه، یمن و بسیاری از کشورهای دیگر می‌بینیم.
اگر ایران تهدید شود، کشورهای دیگر از ایران دفاع خواهند کرد و این‌یکی از دستاوردهای بزرگ هشت سال دفاع مقدس است.
استاندار گلستان تأکید کرد: اقتدار ما وابسته به اسلحه ما نیست؛ اقتدار ما وابسته به مردم و ایمان رزمندگان ما است.