خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۷۷ هزار نفر در رشته‌های بدون کنکور ثبت نام کردند

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 10:00
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: بیش از ۲۷۷ هزار نفر در رشته هایی که پذیرش در آنها بر اساس سوابق تحصیلی صورت گرفت، ثبت نام و انتخاب رشته کردند.
رشته،اساس،انتخاب،پذيرش

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرصت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته هایی که پذیرش دانشجو در آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و یا معدل کتبی دیپلم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است، از ۲۰ اسفند ۹۷ آغاز شد و ۲۸ شهریورماه ۹۸ به پایان رسید.
مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: هر داوطلب می توانست نسبت به انتخاب ۱۰۰ کدرشته محل بر اساس ضوابط اقدام کند و کدرشته محل های انتخابی را در فرم انتخاب رشته ثبت کند.
وی یادآور شد: بر اساس آمار اولیه تعداد ۲۷۷ هزار و ۸۰۳ داوطلب نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کردند.
توکلی خاطرنشان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته هایی که پذیرش در آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و یا معدل کتبی دیپلم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است، ۵۹۶ هزار و ۸۸ نفر اعلام شده بود.