خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر علوم مانع ورود نگاه‌های سیاسی به دانشگاه‌ها شود

فارس | سیاسی | یکشنبه، 31 شهریور 1398 - 08:27
نماینده الیگودرز در مجلس گفت: وزیر علوم باید مانع ورود نگاه‌ سیاسی به حوزه آموزش عالی شود زیرا این امر سمی مهلک برای دانشگاه‌هاست.<br/><br/>
علوم،آموزش،اليگودرز،نماينده،وزارت،نظام،مجلس،حكم،ايجاد،توسعه، ...

محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: متاسفانه وزیر علوم و بخش‌ها و حوزه‌های مختلف این وزارتخانه به وظایف خود عمل نمی‌کنند.
وی افزود: سوء مدیریت و دخالت جریانات سیاسی در امورات وزارت علوم یکی از موضوعاتی است که باید غلامی به آن ورود قاطع کرده و مانع از نگاه‌های سیاسی به حوزه آموزش عالی شود زیرا این امر می‌تواند سمی مهلک برای دانشگاه‌ها به حساب آید.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس تصریح کرد: بحث بورسیه ها علی‌رغم تاکیدات مقام معظم رهبری به سرانجام نرسیده و حتی حکم دیوان عدالت اداری در مورد پذیرش فارغ التحصیلان بورس شده، محقق نشده و اخیرا هم حکم انفصال از خدمت یکی از روسای دانشگاه‌ها به دلیل عدم اجرای حکم دیوان عدالت اداری صادر شده است.
وی گفت: در وزارت علوم به عنوان نهاد حاکمیتی نظام آموزش عالی که وظیفه اصلی در این زمینه را از بعد آموزشی دارد، تشکیلات و ساختار مناسبی برای اطمینان از نقش فعال این وزاتخانه برای جهت دهی به نظام آموزش عالی برای توسعه کارآفرینی دانشجویان و فارالتحصیلان، انطباق برنامه های آموزش عالی با نیازهای فعلی و آتی بازار کار و حمایت معنوی و مادی از ایده ها و نوآوری ها وجود ندارد.
نماینده مردم الیگودرز افزود: ایجاد تشکیلات و ساختاری که بتواند ضمن افزایش حساسیت نظام آموزش عالی، اقدامات عملی برای توسعه کارآفرینی و ایجاد هماهنگی میان نظام آموزش عالی و بازار کار ایجاد کند و حامی ایده های نو باشد، در وزارت علوم ضروری است.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس افزود: تعامل مناسبی بین منصور غلامی و وزارت علوم با نمایندگان مجلس وجود ندارد که وکلای ملت بتوانند نظرات پیشنهادی و انتقادی و راهکارهای لازم را به این وزارتخانه بدهند.
نماینده مردم الیگودرز گفت: متاسفانه در برخی دانشگاهها ما شاهد ولنگاری فرهنگی هستیم در حالی یکی از وظایف دانشگاه‌ها و وزارت علوم توسعه و ترویج مبانی اسلام و توجه به ارزش‌های انقلابی است.
انتهای پیام/