خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 گردان از مزدوران سودانی غرب یمن را ترک کردند

فارس | بین‌الملل | شنبه، 30 شهریور 1398 - 23:45
شبکه المیادین به نقل از منابعی آگاه گزارش داد که شماری از نظامیان سودانی تحت امر ائتلاف سعودی ساحل غربی یمن را ترک کرده‌اند.
نيروهاي،يمن،اريتره،ليبي،منابع،سوداني،اماراتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه در یمن می‌گویند شماری از نیروهای سودانی تحت امر ائتلاف سعودی و اماراتی غرب یمن را به مقصد اریتره ترک کرده‌اند.
شبکه المیادین شنبه (۳۰ شهریور) به نقل از این منابع گزارش داد که دو گردان از نیروهای سودانی ساحل غربی یمن در نزدیکی استان الحدیده را به مقصد پایگاه «عصب» در اریتره (شرق آفریقا) ترک کرده‌اند.
به گفته این منابع، نیروهای این دو گردان بعد از اریتره قرار است به سودان منتقل شوند تا مقدمه انتقال آن‌ها به لیبی فراهم شود.
عربستان سعودی و اماراتی از فروردین ماه گذشته که عملیات نیروهای تحت امر «خلیفه حفتر»، فرمانده نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی» برای تصرف طرابلس، پایتخت لیبی آغاز شده، از حفتر حمایت سیاسی و تسلیحاتی می‌کنند.
«محمد حمدان دقلو»، معروف به حمیدتی و معاون شورای انتقالی سودان دوم تیر ماه گذشته (۲۳ ژوئن) اذعان کرد که ۳۰ هزار نیروی نظامی این کشور در قالب ائتلاف متجاوز به یمن مشارکت دارند.
انتهای پیام/