خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف سازمان برنامه برای جبران بودجه جذب نشده سیستان

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 30 شهریور 1398 - 22:20
سازمان برنامه و بودجه در مکاتبه ای مجوز تخصیص بودجه جذب نشده سال 97 سیستان و بلوچستان را صادر کرد.
بودجه،سازمان،اعتبار،برنامه،تسنيم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از ارسال نامه تعهد ایدرو به محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، حمید پورمحمدی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن موافقت با پیشنهاد وی مبنی بر جذب بودجه توسعه سال 97 استان سیستان و بلوچستان در یکی از مناطق محروم دیگر کشور، بر اساس اختیارات قانونی، آن سازمان را مکلف کرد در سال 98 برای جبران جابجایی اعتبار مورد اشاره اعتبار لازم را از محل اعتبار طرح و یا منابع داخلی ایدرو تامین کند.
به گزارش تسنیم، در روزهای گذشته نامه ای گلایه امیز از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه در خصوص عدم استفاده از ردیفهای بودجه استان سیستان و بلوچستان در فضای مجازی منتشر شده بود.
انتهای پیام/