خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش کشته ها تصادف گلستان به ۱۵ نفر/ ۳ نفر شناسایی شدند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 30 شهریور 1398 - 20:04
گرگان- مدیرکل پزشکی قانونی گلستان از افزایش تعداد کشته های تصادف گلستان خبرداد.
كشته،شناسايي،دوجي،تريلي،زارعي

حسین زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین آمار تعداد کشته های تصادف تریلی با مینی بوس در گلستان اظهارکرد: با بررسی های پزشکی قانونی تعداد کشته های تصادف گلستان به ۱۵ نفر رسید.
وی افزود: هویت سه تن از این کشته ها به نام های اراز بیکه حاجی لی دوجی، ۴۱ ساله، زن، محمد رئوف دوجی پنج ساله، مرد و طواق قالمق ۷۳ ساله زن شناسایی شد.
زارعی با بیان این که فردا برای این افراد جواز دفن صادر می شود، گفت: بقیه جسدها به علت شدت سوختگی قابل شناسایی نیستند و با آزمایش ژنتیک و DNA شناسایی خواهد شد.
گفتنی است که ساعت هفت صبح شنبه یک دستگاه تریلی با یک مینی بوس در سه راهی اینچه برون به گنبدکاووس (روستای قره ماخر) برخورد و باعث مصدومیت ۱۸ نفر شد.