خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهتاب کرامتی و مهدی رحمانی داور جشنواره اسپانیایی شدند

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 30 شهریور 1398 - 17:46
مهتاب کرامتی به عنوان رئیس هیات داوران و مهدی رحمانی به عنوان یکی داوران به جشنواره فیلم «Imagineindia» در سال آینده میلادی دعوت شدند.
جشنواره،داوران،كرامتي،مهتاب،هيات،رحماني

مهتاب کرامتی به عنوان رئیس هیات داوران و مهدی رحمانی به عنوان یکی داوران به جشنواره فیلم «Imagineindia» در سال آینده میلادی دعوت شدند.
به گزارش ایسنا، مهدی رحمانی فیلمساز ایرانی که در جشنواره سال ۲۰۱۹ نیز در ترکیب هیات داوران این جشنواره حضور داشت، امسال نیز در جمع هیات داوران جشنواره «Imagineindia» قرار دارد که ریاست آن را مهتاب کرامتی بازیگر ایرانی عهده دار است.
در کنار مهتاب کرامتی و مهدی رحمانی چهره های از کشورهای انگلیس ، استرالیا، آلمان ، هند، لهستان و کره جنوبی در ترکیب هیات داوران سال ٢٠٢٠ این رویداد جهانی حضور خواهند داشت .
مهتاب کرامتی در سال ٢٠١٥جایزه بهترین بازیگری را برای فیلم «اشباح» داریوش مهرجویی از این جشنواره دریافت کرده بود.
این جشنواره اسپانیایی امسال میزبان فیلم‌های «روزهای نارنجی» ساخته آرش لاهوتی و «آپاندیس» ساخته حسین نمازی در بخش مسابقه فیلم‌های بلند و «مانیکور» ساخته آرمان فیاض نیز در بخش فیلم‌های کوتاه به نمایندگی از سینمای ایران بود.
دوره آتی جشنواره بین المللی فیلم «Imagineindia» از تاریخ ١٧ تا ٣١ می ٢٠٢٠ (۲۷ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد سال آینده) میزبان فیلمهای بلند سینمایی، مستند و کوتاه از سراسر جهان خواهد بود.
انتهای پیام