خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالدران ساختمان چندمنظوره مدریت بحران ندارد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 شهریور 1398 - 17:27
فرماندار چالدران گفت: از تلاش برای تکمیل ساختمان چند منظوره مدیریت بحران شهرستان خبرداد.
شهرستان،چالدران،منظوره،بحران،آذربايجان،سالن

فرماندار چالدران گفت: از تلاش برای تکمیل ساختمان چند منظوره مدیریت بحران شهرستان خبرداد.
حسن محمدزاده در حاشیه بازدید ازسالن چند منظوره مدیریت بحران شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی گفت: وجود چنین سالن چند منظوره برای استفاده در مواقع بحرانی و امدادرسانی به مردم شهرستان در کنار موقعیت خاص و استراتژیک جغرافیایی شهرستان از الزامات شمره شده است.
فرماندار چالدران از تخصیص ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای پروژه ساختمان چند منظوره مدیریت بحران شهرستان خبر داد و افزود: در تلاش هستیم با جذب اعتبارات این سالن را که چندین سال است بصورت نیمه تمام رها شده تکمیل و مورد بهره برداری قرار دهیم.
وی افزود: چالدران محروم‌ترین شهرستان آذربایجان غربی است و برای بهبود وضعیت این شهرستان و ارتقای شاخص‌های آن، دولت، وزارت کشور، بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی همکاری می‌کنند که ساخت این سالن در زیر بنای ۱ هزار ۳۰۰ متر مربعی خواهد توانست در ارتقای اوضاع در شرایط بحران مردم را یاری کند.
به گزارش ایسنا؛ شهرستان چالدران با ۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی واقع شده است و حدود ۱۲۰ روستا دارد که در ۲ بخش مرکزی و دشتک نزدیک به ۲۰ هزار نفر را در خود جای داده اند.
انتهای پیام