خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خام فروشی ۹۰ درصد طلای سرخ/فرآوری مهمترین راهبرد اقتصاد مقاومتی

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 شهریور 1398 - 17:25
بیرجند- رئیس شورای ملی زعفران از خام فروشی ۹۰ درصد زعفران کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر تنها ۱۰ درصد زعفران کشور به صورت بسته بندی و یا فرآوری به سایر کشورها صادر می شود.
اقتصاد،ايجاد،مقاومتي،صادر،تن،توليد،احتشام،خام،درصد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام ظهر شنبه در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد درون گرای برون زا است.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین مؤلفه های اقتصاد مقاومتی جلوگیری از خام فروشی، تکمیل زنجیره ارزش، کسب ارزش افزوده، اقتصاد دانش بنیان، ایجاد اشتغال، حمایت از شتاب دهنده ها، توسعه صادرات غیرنفتی عدالت محوری در تولید ثروت بر اساس مزیت های هر منطقه است.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند از تولید ۱۹ هزار تن زرشک در استان خبر داد و گفت: این در حالی است که در حال حاضر تنها دو درصد این رقم یعنی ۳۷۰ تن صادر می شود و عمده آن نیز خام صادر می شود.
احتشام با بیان اینکه امسال تولید زعفران در ایران به ۵۰۰ تن خواهد رسید، بیان کرد: میزان تولید این محصول در سال گذشته ۳۷۰ تن بود که با توجه به خشکسالی های اخیر میل به کشت زعفران افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: از این محصول نیز ۹۰ درصد به صورت خام صادر می شود و تنها ۱۰ درصد آن به صورت بسته بندی و فرآوری صادر می شود.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند تأکید کرد: از این رو نیاز است که در زمینه محصولات استراتژیک خراسان جنوبی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
احتشام با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت های فناوری و تکنولوژی، افزود: ایجاد این زیرساخت ها درصنایع حمایت کننده و پشتیبانی کننده می تواند در ایجاد مزیت رقابتی این محصولات قابل صادرات، موثر و سبد کالای غیر نفتی را ایجاد کنند که باید به عنوان یکی از اولویت های راهبرد مدیریت اقتصاد مقاومتی دیده شود.