افزایش 1.5 برابری برداشت گندم از مزارع دامغان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: برداشت گندم در این شهرستان نسبت به سال گذشته بیش از 1.5 برابر فزایش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: برداشت گندم در این شهرستان نسبت به سال گذشته بیش از 1.5 برابر فزایش یافته است.
به گزارش ایسنا-منطقه سمنان، سید محسن طباطبائیان در شورای اداری شهرستان اظهار داشت: برداشت گندم در مزارع این شهرستان از اواخر خردادماه آغاز شد.
وی با بیان اینکه برداشت گندم از سوی کشاورزان این شهرستان با ۱۱ دستگاه کمباین «۴ دستگاه بومی و هفتدستگاه غیربومی» آغاز شد تصریح کرد: کار برداشت گندم از مزارع این شهرستان به اتمام رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با اشاره به سطح زیر کشت گندم در سال زراعی قبل این شهرستان گفت: سطح زیر کشت این محصول استراتژیک در شهرستان دامغان حدود یک هزار و ۳۶۴ هکتار بود.
طباطبائیان میزان تولید گندم امسال در این شهرستان را حدود ۴ هزار و ۹۸۶ تن عنوان کرد و گفت: میزان برداشت گندم در سال گذشته سه هزار و ۴۰۰ تن بوده که نشان میدهد این محصول استراتژیک نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.
وی درباره خرید تضمینی گندم نیز گفت: بخشی از این محصول در مراکز خرید تضمینی از سوی اداره بازرگانی و ۴ مرکز دامغان، رودبار، کلاته و قدرتآباد خریداری شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اضافه کرد: بخشی از محصول گندم نیز بهعنوان بذر خودمصرفی برای سال زراعی آینده مورداستفاده قرار میگیرد.