خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3 بنای تاریخی نطنز ثبت ملی شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 30 شهریور 1398 - 15:55
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: سه بنای تاریخی خانه نصیری، ساختمان اداره نوغان و حمام وشوشاد نطنز ثبت ملی شد.
نطنز،ثبت،تاريخي،اداره،ساختمان،ملي

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: سه بنای تاریخی خانه نصیری، ساختمان اداره نوغان و حمام وشوشاد نطنز ثبت ملی شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان در نطنز، حسین یزدانمهر امروز (شنبه) در حاشیه مراسم ثبت جدید آثار ملی در نطنز اظهار کرد: سه بنای خانه تاریخی نصیری، ساختمان اداره نوغان و حمام تاریخی وشوشاد جدیدترین بناهای ثبت شده نطنز در میراث ملی هستند.
وی افزود: اولین بنای ثبت شده خانه تاریخی نصیری است که متعلق به زمان صفویه بوده و در محله کوچه فارح نطنز قرار گرفته که دارای نقشه و نمای زیبا و منحصر به فردی است.
رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز گفت: دومین اثر ثبت شده، ساختمان اداره نوغان داری نطنز است که تنها مرکز پرورش کرم ابریشم در مرکز و جنوب کشور بوده که در سال 1328 تاسیس شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به قدمت بالای این دانش در نطنز و ساختمان زیبا و منحصر به فرد آن که الگو گرفته از بناهای استان های شمالی و متعلق به دوره پهلوی اول است، در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
یزدانمهر خاطر نشان کرد: سومین اثر ثبت شده، حمام تاریخی وشوشاد است که در بافت محله قدیمی به همین نام قرار دارد و متعلق به دوران قاجاریه است.
انتهای پیام