خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاز نخست شرکت آهن و فرو سیلیس آذرخش در ملایر افتتاح شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 13:46
معاون اول رئیس جمهور به همراه یرخی مسئولان استان و نمایندگان ملایر از شرکت آهن و فروسیلیس آذرخش بازدید کرده و فاز نخست آن را به افتتاح رساندند.
مبل،منبت،ملاير،فاز،شهرك،مستقيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، این شرکت دارای دو فاز است که در فاز نخست 12 هزار تن و در فاز دوم 20 هزار تن ظرفیت تولید دارد.
شرکت آهن و سیلیس آذرخش زمینه ایجاد 130 شغل مستقیم و 300 شغل به شکل غیر مستقیم را فراهم کرده است.
در فاز نخست این مجموعه 72 میلیارد تومان و در فاز دوم آن 140میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
بازدید معاون اول رئیس جمهور از شهرک مبل و منبت ملایر
اسحاق جهانگیری به همراه جمعی از مسئولان استانی و نمایندگان از شهرک صنعتی 2 ملایر و واحدهای تولیدی مبل و منبت این شهرک نیز بازدید کرد.
شهرک تخصصی مبل و منبت ملایر از جمله شهرک‌های تخصصی استان است که بیش از 100 واحد تولیدی در آن فعالیت دارند.
80 واحد عرضه مستقیم مبل و منبت نیز در این شهرک در حال ساخت است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان نیمه اول سال 98 به بهره‌برداری برسد.
در حال حاضر با انتخاب شهر ملایر به عنوان قطب ملی مبل و منبت کشور، 12 هزار کارگاه مبل ومنبت در استان فعال است که می‌تواند به قطب گردگشری و صنایع دستی کشور در این حوزه تبدیل شود.
انتهای پیام/ ت