خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«الکس فالکون» به تیم فوتسال گیتی‌پسند پیوست

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 30 شهریور 1398 - 10:38
دروازه‌بان برزیلی که در تمرینات تیم فوتسال گیتی‌پسند حضور داشت با مسئولان این باشگاه به توافق رسید.
ليگ،برتر،تيم،فوتسال،حضور،فالكون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، پس از حضور الکس فالکون در اصفهان و شرکت در تمرینات تیم فوتسال گیتی‌پسند و همچنین تست‌های پزشکی، این دروازه‌بان برزیلی به گیتی‌پسند پیوست.
این دروازه‌بان فصل گذشته در تیم لیگ برتری کاسکاول برزیل بازی می‌کرد و طبق اعلام مسئولان باشگاه گیتی‌پسند سابقه حضور در تیم‌های کارلوس باربوسا و اتلتیکو برزیل و همچنین لیگ برتر فوتسال ایتالیا را هم در کارنامه خود دارد.
با جدایی سپهر محمدی دروازه‌بان ملی‌پوش و اصفهانی از گیتی‌پسند و پیوستن او به لیگ برتر روسیه، مسئولان این باشگاه به‌دنبال به خدمت گرفتن یک دروازه‌بان دیگر بودند و به این ترتیب با الکس فالکون به توافق رسیدند.
تیم فوتسال گیتی‌پسند که نیم‌فصل نخست لیگ برتر را با شکست 3 بر 2 در زمین مس سونگون به پایان رساند، با 23 امتیاز و تفاضل گل بیشتر نسبت به سن‌ایچ ساوه و فرش‌آرا مشهد در صدر جدول رده‌بندی این مسابقات قرار دارد.
البته مس سونگون 19 امتیازی و رده پنجمی به دلیل حضور در جام باشگاه‌های آسیا 4 بازی کمتر نسبت به 4 تیم نخست جدول رده‌بندی لیگ برتر انجام داده و باید دید پس از انجام این 4 مسابقه جایگاه گیتی‌پسند دست‌خوش تغییر می‌شود یا خیر.
انتهای پیام/ ت