مهدی المشاط : حمله پهپادی و موشکی به عربستان را متوقف میکنیم/ امیدوارم به ابتکار ما پاسخ مثبت دهند
تسنیم
|
بینالملل
|
جمعه، 29 شهریور 1398 - 22:18
رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد ما حملات پهپادی و موشکی به عربستان را متوقف میکنیم و امیدواریم طرف مقابل به ابتکار ما پاسخ مثبت دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه المسیره، «مهدی المشاط» در سخنانی به مناسبت سالگرد انقلاب 21 سپتامبر گفت همه طرفها را به مذاکرات جدی بدون اینکه کسی مستثنی شود، دعوت میکنم.
رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد ما حملات پهپادی و موشکی به عربستان را با تکیه بر اعتماد و قدرت خود،متوقف میکنیم و امیدواریم طرف مقابل به ابتکار ما پاسخ مثبت دهد، اما اگر عربستان سعودی به این ابتکار ما پاسخ مثبت ندهد و بمباران را ازسربگیرد، آن گاه حق ماست که به آن پاسخ بدهیم.
المشاط خاطر نشان کرد ما منتظر اقدام مشابه عربستان سعودی برای توقف تمام اشکال حملات هوایی به سرزمین یمن هستیم.