خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: نیازی به گزینه نظامی در برابر ایران نیست

مهر | بین‌الملل | جمعه، 29 شهریور 1398 - 21:47
رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری با نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که نیازی نیست واشنگتن در برابر ایران به گزینه نظامی روی آورد.
ايران،ادامه،آمريكا،گزينه،مدعي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در جریان نشست خبری مشترک با «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا مدعی شد: اگر حمله به تاسیسات نفتی عربستان چند سال پیش اتفاق می‌افتاد تاثیر بسیار زیادی بر قیمت نفت داشت اما در دوران من مثل یک اتفاقی گذرا بود.
به گفته ترامپ، تحریم‌های علیه ایران شدیدترین تحریم‌هایی است که بر یک کشور اعمال شده است.
رئیس جمهور آمریکا همچنین در ادامه ادعاهای خود، افزود: ما می توانیم خیلی راحت جنگ با ایران را شروع کنیم.
خیلی‌ها فکر می‌کردند من در دو ثانیه جنگ را شروع می‌کنم اما همیشه وقت هست.
من خیلی خویشتنداری می‌کنم و خیلی‌ها ارزش این را می‌دانند هرچند برخی می‌گویند باید بروید و با ایران بجنگید، اما من تصمیمی را می‌گیرم که به نفع آمریکا است.
وی در ادامه گفت که ایران کشور بزرگ و ثروتمندی بوده و گزینه نظامی علیه ایران می‌تواند موفقیت آمیز باشد اما نیازی نیست به این گزینه روی بیاوریم.
ترامپ در ادامه سخنانش مدعی شد که انتظار دارد تا تحریم‌های اقتصادی علیه ایران موفقیت آمیز باشد.