خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در قرقیزستان

فارس | بین‌الملل | جمعه، 29 شهریور 1398 - 13:16
یک منبع در مجلس قرقیزستان از حمایت برخی نمایندگان پارلمان از برگزاری انتخابات زودهنگام خبر داد.
پارلمان،انتخابات،زودهنگام،قرقيزستان،انحلال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک به نقل از «24 کی جی»، منبعی در پارلمان قرقیزستان از برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در این کشور خبر داد.
به گفته این منبع، نمایندگان پارلمان موضوع انحلال مجلس عالی را مورد بررسی قرار می‌دهند.
عدم اعتماد به پارلمان فعلی به عنوان دلیل اصلی این اقدام معرفی شد.
احتمالا انتخابات زودهنگام تا پایان سال جاری برگزار می‌شود که طبق قوانین این کشور پروسه رأی‌گیری باید طی 45 روز پس از انحلال پارلمان برپا شود.
برای انحلال پارلمان باید این پیشنهاد حداقل توسط 80 نماینده حمایت شود.
شایان ذکر است که انتخابات پارلمانی قبلی قرقیزستان در سال 2015 برگزار شد و در نتیجه آن احزاب موسوم به «سوسیال دموکرات»، «رسپوبلیکا- اتاژورت»، «قرقیزستان»، «انگو پراگرس»، «بیربال» و «اتا مکان» وارد مجلس شدند.
قرار است انتخابات پارلمانی در سال 2020 برگزار شود و تاکنون اطلاعات رسمی درباره برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام نشد.
انتهای پیام/ح