پیروزی امامی مقابل حریف قرقیزستانی و راهیابی به یک چهارم نهایی
رقابتهای چهار وزن دوم کشتی آزاد قهرمانی جهان در نورسلطان قزاقستان آغاز شد.

رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان؛
به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابتهای اوزان ۷۰، ۷۴، ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان و گزینشی المپیک از صبح امروز (جمعه) در سالن باریس شهر نورسلطان قزاقستان آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف حریفان خود رفتند.
بر همین اساس در وزن ۷۰ کیلوگرم که ۲۹ نفر حضور دارند یونس امامی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف اریگلنت پریزرینی از آلبانی رفت و با پیروزی ۱۱ بر صفر به دور سوم رسید.
امامی در این دور مقابل المان دوگدوربک اولو از قرقیزستان با نتیجه ۶ بر صفر پیروز و راهی یک چهارم نهایی شد.
بیشتر بخوانید:مافیای کشتی در رقابتهای جهانی/ آزادکار اخراج شده آذربایجانی به جدول مسابقات بازگشت!
در وزن ۱۲۵ کیلوگرم یداله محبی در دور نخست مقابل خودربولگا دورجخاند از مغولستان ۶ بر یک پیروز شد.
وی در دور بعد به مصاف نیکولاس گویازدوفسکی دارنده مدال برنز جهان از آمریکا میرود.
در این وزن ۲۸ نفر شرکت کرده اند که گنو پتریاشویلی دارنده مدال طلای جهان و برنز المپیک نیز در گروه محبی حضور دارد.
در وزن ۷۴ کیلوگرم رضا افضلی در دور نخست برابر خیندری گارزون کابالرو از کوبا به میدان رفت و با نتیجه ۵ بر ۲ شکست خورد و با توجه به شکست ۱۰ بر ۶ این کوبایی در دور بعد مقابل بکزاد عبدالرحمانوف ازبک، افضلی از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن ۹۲ کیلوگرم که ۱۸ نفر حضور دارند علیرضا کریمی پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف برنده کشتی بین سان از چین و روبایف از مولداوی میرود.
جی دن کاکس قهرمان جهان از آمریکا در گروه کریمی حضور ندارد و تا دیدار فینال با وی برخورد نخواهد کرد.
گفتنی است در رقابتهای روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان رضا اطری به گروه شانس مجدد رسید و باید در وزن ۵۷ کیلوگرم با برنده کشتی میان ماهیر امیرارسلان اف قهرمان بازیهای اروپایی از آذربایجان و بخبایار اردنبات دارنده مدال برنز جهان و قهرمان بازیهای آسیایی از مغولستان کشتی بگیرد و در صورت پیروزی در دیدار رده بندی برای کسب مدال برنز به مصاف راوی کومار از هند میرود و در وزن ۶۵ کیلوگرم نیز امیر محمدی یزدانی از دور رقابتها کنار رفت.
خبر بروز رسانی می شود...