تعریف ۳۰۰ رشته تخصصی برای تحصیل طلاب
قائممقام مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: درختواره رشتههای تخصصی حوزه علمیه آماده شده و نزدیک به ۳۰۰ رشته تخصصی بر حسب نیازهای جامعه تعریف شده است تا طلاب بتوانند در آنها تحصیل کنند.

قائممقام مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: درختواره رشتههای تخصصی حوزه علمیه آماده شده و نزدیک به ۳۰۰ رشته تخصصی بر حسب نیازهای جامعه تعریف شده است تا طلاب بتوانند در آنها تحصیل کنند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حبیبالله غفوری در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید طلاب حوزههای علمیه هرمزگان گفت: اخلاص اصلیترین محور تحصیل علوم دینی است و تعلیم در این امور باید صرفا برای خدا صورت گیرد.
وی افزود: تلاشهای مؤثری برای پیشرفت حوزه علمیه استان هرمزگان از جمله تاسیس مدرسه جدید در شهر بندرعباس صورت گرفته است.
قائممقام مدیر حوزههای علمیه کشور با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با طلاب حوزههای علمیه تهران، تقوا، پرهیز از گناه و نماز اول وقت را از مهمترین توصیههای ایشان به طلاب عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین غفوری بیان کرد: در بحث گسترش درس خارج فقه و اصول، ۳۱ کرسی درسی در استانها و شهرستانها برگزار میشود.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز در این مراسم گفت: حوزههای علمیه در طول تاریخ منشا خدمات و برکات بزرگی بودهاند و امروز ماموریت بزرگی را برعهده دارند.
حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده افزود: حوزههای علمیه باید در رساندن جامعه به تمدن نوین اسلامی نقش بسزایی داشته باشند و ما امروز نیازمند حوزههای علمیه تمدنساز هستیم تا بتوانیم پیام نورانی اسلام را به دنیا منتقل کنیم.
وی اضافه کرد: در هرمزگان 1300 طلبه در ۱۲ مدرسه علمیه تحصیل میکنند و یک مدرسه تخصصی کلام نیز در رودان دایر است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه دو مدرسه در استان دروس سطح دو و سه را ارائه میدهند، تصریح کرد: یک مدرسه تخصصی کلام نیز در شهرستان رودان فعالیت میکند.
در پایان این جلسه، حکم مدیریت حوزههای علمیه استان هرمزگان به حجتالاسلام حقیقی داده شد و از تعدادی از روحانیون و واقفان حوزههای علمیه هرمزگان قدردانی شد.
انتهای پیام