دستگیری سارقان مسافرکش در غرب پایتخت
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سه نفر اعضای باند سرقت زورگیری تحت عنوان خودروهای مسافر کش نما خبر داد.

سرهنگ چهری خبر داد؛
به گز ارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کامیار چهری با اشاره به اینکه در ساعت 22 پانزدهم خرداد ماه امسال مرد جوانی در تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 ، از وقوع سرقت زورگیری توسط سه نفر جوان سارق ، پراید سوار در محدوده امیر آباد شمالی خبر داد، بیان داشت: پرونده مقدماتی با موضوع سرقت به عنف (راننده از مسافر) ، تشکیل و برای رسیدگی تخصصی و دستگیری سارقان به دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه 34 تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مالباخته در تشریح واقعه گفت: حدود ساعت 8 شب ، برای رفتن به منزلم از میدان آزادی سوار یک دستگاه پراید تیره رنگ که دارای یک نفر راننده و دو سرنشین حدودا بیست و چند ساله بود، شدم.
شاکی با بیان اینکه در صندلی جلو نشسته بودم که پس از گذشت چند دقیقه متوجه تغییر مسیر راننده به سمت یکی از بزرگراه ها شدم ادامه داد : یکی از نفراتی که عقب نشسته بود چاقو را زیر گلویم گذاشت و با تهدید به من گفت که اگه صدات دربیاد شاه رگت رو می زنم و از آنجایی که حسابی ترسیده بودم مجبور شدم سکوت کنم و هیچ حرکت دیگری انجام ندهم و گوشی موبایل هوشمندم به ارزش 3 میلیون تومان ، کارت های عابر بانک ، 3 میلیون تومان وجه نقدی که به همراه داشتم را از من گرفتند و در محدوده امیرآباد مرا از خودرو پیاده کردند و متواری شدند.
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به اینکه کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات مالباخته دستگیری سارقان را در دستورکار خود قرار دادند ، بیان داشت: پس از انجام اقدامات پلیسی گسترده مشخص شد یکی از اعضای این باند، یک دستگاه تلفن همراه از فروشگاهی خریداری کرده که با مراجعه به فروشگاه مورد نظر، تصویر این سارق به دست آمدکه با بررسی سوابق مجرمان حرفه ای سابقه دار و پایش اطلاعاتی ، متهم شناسایی شد.
وی با اشاره به اینکه متهم دارای سوابق متعدد در زمینه سرقت و مواد مخدر بود در مخفیگاه اش در محدوده اسماعیل آباد ( خلازیر) شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر شد و خودروی پراید نیز که با آن اقدام به سرقت می کردند کشف و توقیف شد ، سارق دستگیر شده در بررسی های صورت گرفته اظهار داشت سرقت را به اتفاق دو نفر از همدستانش انجام داده است .
سرهنگ چهری با اشاره به اینکه به دنبال اظهارات سارق ، دو همدست وی دستگیر شدند، بیان داشت: در تحقیقات صورت گرفته " سعید " سرکرده باند در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : من و احمد هردو پس از آزادی از زندان در اواخر اسفند ماه سال 97 تصمیم به تشکیل یک باند سرقت زورگیری گرفتیم و از آنجای که سامان نیز ساکن یک محدوده بودیم به وی پیشنهاد دادیم که با خودروی شخصی اش با ما در سرقت ها حضور داشته باشد.
سرکرده باند در ادامه تحقیقات گفت: بیشتر سوژه ها را در میدان آزادی و در ساعات آغازین شب سوار خودرو می کردیم و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی با سلاح سردی که به همراه داشتیم پس از سرقت اموال با ارزش ، آنان را درمسیرهای خلوت رها می کردیم و اموال را بین خودمان تقسیم می کردیم و صرف مصرف مواد مخدر و خوشگذرانی می کردیم و اموال مسروقه را در محدوده خلازیر به افراد عبوری می فروختیم.
سرهنگ چهری در ادامه گفت : سارقان تاکنون به بیش از 30 فقره سرقت به این شیوه در مناطق مختلف پایتخت اعتراف کرده اند که در تحقیقات اولیه می توان برآورد کرد که ارزش اموال سرقتی بیش از 80 میلیون تومان است.
او گفت : با توجه به دستگیری سارقان و اعتراف صریح به سرقت زورگیری ، متهمان با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه 34 تهران جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم قرار گرفت.
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت در پایان به شهروندان توصیه کرد ، به وضعيت خودرو وسرنشينان آن توجه شود .
اگر كارتن هاي خالی عقب قرار داده اند و يك نفر عقب نشسته است به نحوی كه شما مجبوريد جلو بنشينيد يا يكي از دوسرنشين عقب پياده مي شود تا شما بين دو نفر قرار بگيريد ، حساس شويد و از سوار شدن خودداري كنيد.
در صورتيكه با وضعيت بحراني مواجه و مورد سرقت واقع شديد خونسردي خودرا حفظ و از درگيري با سارقان خودداري كنيد و بدانید به خاطر سپردن چهره و مشخصات سارق يا سارقان و خودرو و نيز هرآنچه به دستگيری مجرمان به پليس كمك می كند ، بسيار حائز اهميت است.
وی با بیان اینکه مهمترين توصيه ما اين است كه وقت و برنامه خودرا طوري تنظيم كنيد كه در طول شبانه روز با استفاده از وسايل نقليه عمومي رفت و آمد كنيد و حتي المقدور در ساعات خلوت به ويژه درمحله ای حاشيه ای تردد نداشته باشید، افزود: به هر حال اگر مجبور شديد از خودروهای شخی مسافربر استفاده كنيد تنها نباشيد و حتماً فاميل ، دوست ، همكار ومسافرانی را كه به يك مقصد خاص می ، با خود همراه كنيد .
بازهم خانم ها بايد توجه خاصی به اين توصيه داشته باشند.
انتهای پیام/