خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای کیفیت صادرات در گرو برندسازی/اجرای نظام جامع مدیریت کیفیت صادرات در دستور کار

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 19:58
زادبوم گفت: برای ارتقای کیفیت صادرات، باید به سمت ایجاد برند ملی حرکت کنیم.
كيفيت،صادرات،استاندارد،تجارت،زادبوم،ملي،سازمان،صادركنندگان،ق ...

در گفت و گوی ۱۸:۳۰ مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، زادبوم سرپرست سازمان توسعه تجارت در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص ضرورت ارتقای کیفیت کالا‌های صادراتی گفت: برای ارتقای کیفیت صادرات حتما باید به سمت برندینگ حرکت کنیم.
در حال حاضر سطح دانش تجار ما بالاتر رفته است.
وی ادامه داد: سازمان جهانی تجارت، قواعد خاصی برای کنترل و مدیریت کیفیت صادرات دارد همچنین در کشور‌های توسعه یافته، قواعد ورود کالا‌ها سخت‌تر است.
ما باید به سمت صادارت کالا‌های با کیفیت‌تر برای بازار‌های توسعه یافته‌تر حرکت کنیم و در این مسیر باید قواعد بین المللی از سوی صادرکنندگان بیشتر رعایت شود.
زادبوم تصریح کرد: استاندارد اجباری در تجارت جهانی وجود ندارد، اما کشور‌ها برای واردات خود قواعدی دارند که صادرکنندگان برای ورود به بازار‌های هدف باید رعایت کنند.
این مقام مسئول بیان کرد: یک زمان درخواست مشتری خرید کالا با درجه‌های مختلف و کیفیت کمتر است، اما یک زمان هست که صادرکنندگان تعهدی به خریدار می‌دهند، اما کیفیت کالای آن‌ها کمتر است.
وزارت صمت با این موضوع برخورد خواهد کرد و منظور وزیر صنعت از ممنوعیت صادرات کالا‌های بی کیفیت، این موارد است.
بیشتر بخوانید: برندسازی، عاملی تعیین‌کننده در تحقق رونق تولید/ سهم ۱۰۰ هزار واحد صنعتی در بازار بین‌المللی چقدر است؟
وی بیان کرد: امسال خواست ما از سازمان ملی استاندارد امضای تفاهمنامه دوجانبه استاندارد در کشور‌های هدف اولویت یک است تا گواهی استاندارد کالا‌های ما در این کشور‌ها قابل قبول باشد.
زادبوم تصریح کرد: اجرای نظام جامع مدیریت کیفیت صادرات امسال در دستور کار ما قرار دارد.
ما راهبرد ملی صادرات را طراحی می‌کنیم و یکی از فاکتور‌های مهم در این خصوص مدیریت کیفیت صادرات است.
این مقام مسئول افزود: در حال حاضر ۱۴ میلیاد دلار که برابر با یک چهارم از کل صادرات ما می‌شود به کشور‌هایی که نظام کنترل استاندارد قوی ندارند صادر می‌شود که ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشند، اما وضعیت کیفیت ۷۵ درصد از صادرات ما بد نیست.
زادبوم گفت: باید همه صادرات را ارتقا دهیم و از سطح سنتی به پیشرفته برسد.
قدم اول در این راه ایجاد برند ملی است.
وی افزود: قدم دوم کار‌های اجرایی در دولت، وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد است.
نباید طوری قدم برداریم که موانع غیر ضروری در نظام تجارت ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: در حوزه استفاده از کارت‌های بازرگانی تخصصی باید از تجربیات جهانی استفاده شود.
درحال تکمیل...