خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۱۰۰ درصدی سرقت‌های مسلحانه در غرب استان تهران

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 18:31
فرمانده انتظامی غرب استان تهران ضمن اشاره به کاهش انواع سرقت و به ویژه کاهش ۱۰۰ درصدی سرقت مسلحانه در غرب استان تهران، گفت: تلاش‌های زیادی در حوزه کشفیات مواد مخدر انجام گرفته است.
جرائم،كاهش،شهريار،شهرستان،غرب،استان،تهران

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ضمن اشاره به کاهش انواع سرقت و به ویژه کاهش ۱۰۰ درصدی سرقت مسلحانه در غرب استان تهران، گفت: تلاش‌های زیادی در حوزه کشفیات مواد مخدر انجام گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهریار، سردار محسن خانچرلی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران امروز در نشست شورای اداری شهرستان شهریار در محل فرمانداری شهرستان اظهار داشت: با حضور فرماندار شهریار وحدت بسیار جدی در شهرستان ایجاد شد که در طول این مدت مشکلی در روند و پیشرفت کار وجود نداشت و در حوزه قضایی یکی از بهترین همکاری‌ها با دادستانی و دادگستری شکل گرفت.
وی افزود: موضوعات به صورت جدی روزانه پیگیری می‌شود و در جهت کشف جرائم اقدامات خوبی شکل گرفته و آمار جرائم به شدت در حال کاهش است و در جرائم سرقت‌های مسلحانه کاهش صد درصدی داشتیم.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران بیان داشت: بخشی از کاهش جرائم را مدیون همکاری سپاه و بسیجیان هستیم و موضوع هوشمندسازی شهرها نیز امری لازم است و بایستی با دستور جدی استاندار نصب دوربین‌ها در معابر و مشاعات ساختمان‌ها توسط شهرداری‌ها تسریع شود و با بهره‌گیری از این سیستم‌ها سریعتر به کشف جرائم دست پیدا کنیم.
سردار خانچرلی تصریح کرد: شهریار یکی از باراندازهای مواد مخدر است و اخیرا یک محموله بیش از ۶ تنی در شهرستان کشف شد.
انتهای پیام/ش/پ/ث30/ر