خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی با شورای نگهبان جهت برگزاری الکترونیکی انتخابات

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 15:57
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: رایزنی‌های لازم انجام و در حال توافقات اولیه با شورای نگهبان برای برگزاری الکترونیکی انتخابات امسال هستیم.
احزاب،سياسي،عرف،احراز،الكترونيكي،انتخابات،كشور،تحزب،سوابق

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، جمال عرف صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال براساس سیاست‌های کلی انتخابات، الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام، اخذ رای و شمارش آرا تکلیفی برای وزارت کشور است.
وی افزود: در بخش احراز هویت تقریبا بخشی از دستگاه‌های لازم از قبل وجود داشته و در دست آماده شدن است و بخشی سفارش و بخشی نیز با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی آماده می‌شود.
معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: هدف از سفرهای استانی ارزیابی شرایط سیاسی و اجتماعی استان‌ها و جلسه با معتمدان و احزاب سیاسی است که این ارزیابی‌ها تبدیل به سیاست‌های کاری ابلاغی طبق ابلاغ مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری برای استان‌ها می‌شود.
عرف با بیان اینکه با الکترونیکی شدن انتخابات، کد ملی افراد مبنای احراز هویت قرار می‌گیرد و از ورود شناسنامه‌های متوفی و جعلی جلوگیری می‌شود، گفت: رایزنی‌های لازم انجام و در حال توافقات اولیه با شورای نگهبان برای برگزاری الکترونیکی انتخابات امسال هستیم.
وی با بیان اینکه گسترش تحزب وظیفه وزارت کشور است، تصریح کرد: هر چقدر به سمت تحزب برویم برنامه محور می‌شویم و از شخص محوری فاصله می‌گیریم و یکی از اهداف سفرهای استانی جلسه با احزاب سیاسی استان‌ها است.
عرف اضافه کرد: با توجه به افزایش سواد و گسترش ارتباطات، احزاب و کار حزبی یکی از ابزارهای مناسب است و آن را تقویت می‌کنیم اما احزاب باید برنامه محور عمل کرده و وعده‌های خود را محقق و نماینده احزاب باید نسبت به تحقق وعده‌های خود متعهد شود.
وی با اشاره به تعیین صلاحیت کاندیداهای انتخاباتی یادآور شد: استعلام از مراجع 4گانه انجام و تلاش داریم فضا را باز گذاشته تا کسانی که شرایط اولیه را صرف نظر از گرایش‌های سیاسی دارند وارد عرصه شوند، کسانی که سوابق موثر دارند شرایط‌شان احراز نمی‌شود کسانی که سوابق موثر مانع نداشته باشند می‌توانند وارد شوند.
انتهای پیام/ح